- Hálózati / IP kamera
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 10
- Proxmox VE
- OpenWRT topic
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Microsoft Excel topic
-
IT café
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fifi
őstag
Sziasztok!
Lányomnak van egy ~3 éves AsusZenBook UX303LA R4501D notebookja.
Az elmúlt hónapban kezdte azt, hogy a windows számára "eltűnt" belőle a Intel 7265NGW típusú wifi kártya, azaz az eszközkezelőben nem volt látható.
Az volt az érdekes, hogyha egy pendriveon lévő live linuxról bootoltam az látta és utána az újraindított windows is.
Gondoltam valami energiatakarékossági beállítás vagy driver gond, de BIOS és windows driver is uptodate és energiatakarékosság a wifi kártyára ki volt kapcsolva. BIOS-ban a wifi kártyára vonatkozó beállítások nincsenek.
Tegnap este, hogy kizárjam a windows hibáját újratelepítettem a windowst és megint működött. Ma reggel megint nincs wifi kártya, de most a live linux sem látta. Én még nem találkoztam elromló wifi kártyával, de lehet, hogy ez történt?
Csak azt nem értem, hogy ha elromlott, akkor miért volt néha, néha meg nem és miért pont a linux látta mindig?
Ne morfondírozzak, vegyek egy másik wifi kártyát és kész?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy bontatlan új Lenovo ThinkPad X3 Gen5 üzleti notebook
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 M1 Pro Gyári Garis!
- Asus Vivobook Go 15 E1504FA
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 7730U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad A485 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 2500U 16GB 256GB NVMe dupla akku gar
- MSI GF65 10UE hibás eladó! i5 10.gen, 3060 6GB, 16GB DDR4
- 15,6" FHD IPS Matt 30p 60Hz keret nélküli laptop kijelző
- Retró Ritka Transmeta CPU-s I-Buddie 907 működő laptop töltővel
- ASUS Vivobook S 15 OLED 2k - Ryzen5800h 8GB RAM 256GB nvme
- FULL CTO 2019 MacBook Pro Retina 13" 2.8GHZ i7 / 16GB RAM / 512 GB SSD / Magyar billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest