- Hálózati / IP kamera
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 10
- Proxmox VE
- OpenWRT topic
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Microsoft Excel topic
-
IT café
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
Ráborult a notira valamennyi sör. (nem nem vagyok részeg. ) Fejtetőre fordítottam, vizes szivaccsal megmostam jelenleg fejtetőn áll. AKku kiszedve.
Ötletek? Baransör volt, kb 1dl ment rá. Lenovo G770 noti.[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
BIll kiszedve kompletten. Alá nemsok ment, viszont a bill. nem tudom szétszedni jobban, csak kiszedni lehetett. Nem válik el az alja a tetejétől, müanyagforrasztással van rárakva...
Szétkaptam már, az alaplapra szerintem minimális mennyiség mehetett csak. Pár cseppfolyás.
Billentyűzet az kapott....[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
válasz Ferdzsoo #1773 üzenetére
Nah ma reggel megvolt a teszt, gép hibátlan, hála istennek van az alaplap meg a bill. Között egy műanyag az felfogta a sört... Billentyűzet is szinte hibátlan, az enter néha beragad de műkődik rendesen, egyedül a ,w' halt meg látszólag, de ma szerzek alkoholt, nem nem sört , és befújom, kipucolom szerintem tökéletes lesz...
-
Ferdzsoo
addikt
Az normális hogy egy kb 2 éves laptop ventije jóval hangosabb mint újkorában?
Konkrétan anno nem is lehetett hallani, most meg zavaróan hangos.
Lenovo G770.
Vagy csak valamelyik driver őrült meg esetleg? Sajnos nemtudom de a notiknál a bios úgy vezérli a ventit hogy nem lehet belenyúlni mint a desktop gépeknél, jól gonolom? Legalábbis a szokásos progikkal nekem nem sikerült.
Előre is köszi a helpet.[ Szerkesztve ]
-
Ferdzsoo
addikt
válasz Mercutio_ #11103 üzenetére
Köszi a tippeket srácok, term szétszedtem ki lett pucolva 100% -ra. Ez alap. Pasztázni nem pasztáztam újra. Lehet az segítene? De inkább arra gondoltam én is hogy csapágyas lett a venti 2 év alatt. Ez lehet?
Akkor nincs software notiventiszabályzásra ugye?"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
válasz NEMO1968 #11106 üzenetére
Na ez tűs megoldás tetszik. Kipróbálom. Kőszi a tippet.
Amúgy ha cserés akkor honnan lehet újat rendelni?
Lenovo márkaszervíz?"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
Sziasztok van egy ilyen problémám egy Hp pavilion 15-ös notebookkal.
Érezhetően is lassú és foggalmam nincs miért csak 939mb-ot használhat a rendszer.
Vga beállításainál néztem, nem találtam memory share-re vonatkozó beállításokat, voltam biosban is hogy esetleg ott lehetne a vga-system memory-t állítani, semmi.
Ötlet?
Előre is köszi."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy bontatlan új Lenovo ThinkPad X3 Gen5 üzleti notebook
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 M1 Pro Gyári Garis!
- Asus Vivobook Go 15 E1504FA
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 7730U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad A485 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 2500U 16GB 256GB NVMe dupla akku gar
- MSI GF65 10UE hibás eladó! i5 10.gen, 3060 6GB, 16GB DDR4
- 15,6" FHD IPS Matt 30p 60Hz keret nélküli laptop kijelző
- Retró Ritka Transmeta CPU-s I-Buddie 907 működő laptop töltővel
- ASUS Vivobook S 15 OLED 2k - Ryzen5800h 8GB RAM 256GB nvme
- FULL CTO 2019 MacBook Pro Retina 13" 2.8GHZ i7 / 16GB RAM / 512 GB SSD / Magyar billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest