-
IT café
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisBundi
őstag
Attól függ mire akarod használni.
Az Integrált VGA miatt játékra nem nagyon ajánlom, mert mai viszonylatban elég karcsú a teljesítménye az Intel HD 4000-nek.
Ennyi pénzért szerintem már jobban felszerelt ugyan ilyen megbízható gépet is kapnál. -
netzoli
tag
Nem tudom milyen játékkal szeretnél játszani, de ez nem játékgép.
Egy Dell Latitude-del pedig nem lehet összehasonlítani, sem árban, sem minőségben, sem támogatás terén.
Vagyis ennyiért nem tudsz venni hivatalos forrásból. Esetleg egy Dell Vostro még beleférhet az árba.[ Szerkesztve ]
Notebook DC és USB aljzatok >>> www.dcjack.hu <<<
-
nagyúr
Ha munkára, netezésre, filmnézésre fogod használni, akkor tökéletes választás; erős, halk, prémium anyaghasználat és jó support. De ha szeretnél játszani is vele, akkor szerintem nézz utána olyan notinak, amiben van diszkrét GPU. A notebookcheck.de oldalán össze tudod hasonlítani a GPU-kat és a CPU-kat is, ami a teljesítményüket illeti.
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Martin2876
csendes tag
Nem volt kiszedve egyáltalán, pár hete vettem észre, hogy hálózatról, teljesen feltöltött aksival is világít a töltés led, utána ment aksiról is, elég hamar lemerült, 1x még fel tudtam tölteni, azóta viszont csak 9-10%-ig jutok, próbáltam teljesen lemeríteni is, 8%-ig szépen elmegy, majd megáll, kikapcsolt állapotban fél perc után ki is alszik a töltés led.
-
Ric4m0nd
aktív tag
Sziasztok! Samsung Series 3 NP370R5V-S01HU notebook-nál szeretném beállitani a dedikált VGA-t, de nincs opció a BIOS-ban az átállitásra. Kerestem a Samsung oldalán is segítséget, de a saját frissítő szoftvere sem ismeri ezt a tipuskódot. Alapból az Intel HD400 működik Win8 alatt. Telepítettem a legfrissebb Catalyst meghajtót, és ezután sem látja az AMD Mobil RadeOn HD8750-at. Mit javasoltok?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó egy bontatlan új Lenovo ThinkPad X3 Gen5 üzleti notebook
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 M1 Pro Gyári Garis!
- Asus Vivobook Go 15 E1504FA
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 7730U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad A485 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 2500U 16GB 256GB NVMe dupla akku gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest