- Milyen NAS-t vegyek?
- Proxmox VE
- Windows 11
- ASUS routerek
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- DIGI kábel TV
- Router gondok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
laca891
aktív tag
válasz tomama #34048 üzenetére
Gondolom van több Hdmi csatlakozód a tv-én.
Ezek közül általában egy van a Pc-re optimalizálva. A többinél összevissza van az asztal méret.
Olyat keress, ami Hdmi- Pc vagy Hdmi/Dvi- Pc .
Jó lesz az!!!!Szükségem van egy erős PC-re, mint gyenge Téesznek az erős traktorra!!!!!
-
sbazsi
veterán
Adott egy Lenovo T530 noti, hozzávaló, Lenovo ThinkPad Mini Dock Series 3 Model 4337 dokkolóval.
A gond a következő:
Ha a dokkolóba dugom a jack kábelt, ami az erősítőbe megy, akkor búg. Ha a gépbe, akkor minden rendben.
Két kábellel is próbálkoztam, a másodikat próbáltam a gépbe is dugni, meg telefonról is, onnan jó volt, csak a dokkolóból nem.
Szóval a dokkoló kimeneten lehet valami gond.
Bármi ötlet? -
b4zsi-
őstag
Érdeklődöm, hogy szerintetek az alábbi laptop specifikációja ár/érték arányban milyennek számít.
Jó vétel-e vagy kerülendő.Lenovo IdeaPad 320-15IKBN - [link]
-
Kbali
nagyúr
válasz b4zsi- #34055 üzenetére
Ez lesz a te topikod, ha kitöltöd az összefoglaló kérdéssorát.
-
dugo_
veterán
válasz laca891 #34058 üzenetére
Igazából ennyi pénzért sem éri meg, sőt.
Tuti nem magyar garanciás (bár egy Telemax-szal mennyivel lenne előrébb az ember? ), nemzetközi bill van ráírva, szóval valahonnan Európából van összekummantva ilyen-olyan okos úton.
Lehet a románokhoz küldözgetni garival, aztán vagy megjavítják Bukarest-alsón egy zugszervizben vagy nem...
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
Bocs, hogy ide írok, de a hűtős fórum elalélt. Ez szerintetek megéri 1400 forintért 15,6-os laptophoz?
Zajszint (dB): 11(!)
Fordulatszám (f/p): 1200 RPM
Ventilátor mérete: 140 mm
Légszállítás (CFM): 28[ Szerkesztve ]
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
SP4C3
veterán
válasz idegen lény #34064 üzenetére
(tapasztalataim szerint)
Minek?!
Tegyél alá valamit, ezek a hűtőpadok csak annyit segítenek, hogy biztosítják a szellőzőnyílások "nem eltakarását". A venti szerintem csak dísznek van.
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
juve600
nagyúr
üdv
ACER E5 575G 57ZLvettem bele egy M2 sata ssd-t
beleraktam de nincs az ssd-t lefogató csavar a gépben
most leragasztottam szigetelőszalaggal
hol tudok csavart venni bele ? -
Zsidaaj
tag
Sziasztok,
Hatalmas nagy segítség kellene, van egy Lenovo ThinkPad T420s gépem.
Szuper kis gép de mostanába figyelmes lettem, hogy lassúl, megnéztem cpu-z be folyamatosan 800mhz-en jár a cpu max terhelésen is.. Fogalmam sincs miért energia beállitásokat maximumra állítottam szoftveresen a battery programba, mind a biosba. ( Cpu nem melegszik kb 40-47 fok között jár a túlhevülés kilőve)
Valami ötlet esetleg?Csatolok képet róla:
186 pozitív és 0 negatív értékelés az oldalon!
-
Tim82
félisten
válasz Zsidaaj #34073 üzenetére
A notiban mintha nem lenne akku és gondolom, 65W-os töltőd van csak hozzá. Tedd csak bele vissza azt az akkut első körben.
Amúgy meg energiagazdálkodási sémát kellene váltanod (Windows-ban teljesítménycentrikusnak hívják, ami neked kell, a Lenovo Power Manager-ben meg Max performance lesz).
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Zsidaaj
tag
Nem volt benne akksi pont igen.
Ha vissza teszem az akksit kiírja, hogy az akksi nem jó 42%-on van folyamatosan és tovább nem tölt ha kihúzom a töltőt kikapcsol azonnal.
(Pedig 329 ciklus van csak az akkuban és 20%-os elhasznállodottság)
65W-os a töltő igen szimpla integrált Intel hd-s nem a nvidia verzios.
Sémát átváltottam a Lenovo power managerbe maximális teljesítményre de szintén semmi reakció..
Automata frissítést bekapcsoltam jelezte, hogy a Power manager kritikus állapotú frissítettem szintén de semmi.. Bios update megvolt minden maximális ott is és maradt a 800mhz186 pozitív és 0 negatív értékelés az oldalon!
-
Tim82
félisten
válasz Zsidaaj #34076 üzenetére
Esetleg még BIOS-ban is, a Config -> Power alatt is tudod állítani (Maximum és Maximize Performance), de lehet, hogy 65W-os töltővel nem lesz semmi érdemleges változás.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
YASKATIR
senior tag
Tudnek venni 80k-ert egy Asus E402NA-GA085T-t 2 ev Asus garanciaval, viszont a laptop egy Intel Pentium N4200-al van szerelve, a kerdesem az lenne, hogy mennyire eleg a mai vilagban egy ilyen processzor?
Amire hasznalva lenne (Windows 10 alol):
- Youtube (maximum HD-ben, mivel a kijelzo csak HD-s)
- Filmezes
- Internetezes (szerintem fokent facebook)Fobb specifikaciok:
- Intel Pentium N4200
- 4 GB RAM
- 500 GB HDD 5400rpm -
YASKATIR
senior tag
Bocsi, de ezt nem vagyok hajlando elhinni... Itt peldaul 1080p-s 60FPS-es videot nez a srac ezzel a CPU-val egy minipc-rol
Techtabletes sracok pedig azt mondjak, hogy Edge-el meg a 4k-s videok is tokeletesen mennek frame drop nelkul.
[ Szerkesztve ]
-
SP4C3
veterán
válasz YASKATIR #34085 üzenetére
Azt kell szájbaverdesni, aki kitalálta, hogy cpu-val nézel streamet, a software-es encoder-ek mind hulladékok és pazarolják az erőforrást, pont mint az emuláció.
Nézd meg az edge is milyen nehezen mászik elő, meg nem véletlenül dobta neki 360p-re automatikusan.
Nem egészséges az sem, hogy két kattintás között 10mp-et kell várni, hogy reagáljon a "gép"...
Mondjuk az nem fér a fejembe, hogy mégis hogyhogy nem volt neki dropped frame, mikor látszik, hogy szenved a "vas" és VP9-es codec, amit nemhiszem, hogy hardware-esen dekódol az igpu, ami benne van...
Érdekes, de én nem vennék ilyen LowPowered vackot, pont ugyanaz, mint az ARM.256 euró...
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
YASKATIR
senior tag
Ember.. allitasz egy olyat, hogy meg a 720p-s video sem megy, erre en mutatok neked egy review-t, ahol 1080p-s 60fps-es videot jatszanak le vele problema nelkul, erre te elkezdesz hepciaskodni es bevagod a durcit mint egy ovis..
Nem lett volna egyszerubb azt irnod mar az elejen, hogy fingod sincs errol a CPU-rol, de te nem vennel N-est, ahelyett, hogy hazugsagokat kezdesz tenykent allitani?
[ Szerkesztve ]
-
kóborló88
újonc
Sziasztok segítséget kérnék akad nálam egy asus k53by laptop
A problémám hogy wot akad rajta valamiért
Rengeteg laptop megfordult a kezemben már és ennél
Gyengébb gépen hiba nélkül ment pl: hp dv9500 vagy dv6000 stb...
természetesen sd kliens ami telepítve van
Esetleg nincs mód a vga minimális tulhajtására?Segítséget előre is köszönöm
Konfig info:
4gb ram
Vga 2db van a gépben
Radeon hd 6310
radeon hd 6470m bár windows 7400m ként látja.Bár szerinten a proci lesz gyenge amd e-350
-
kocijoci
újonc
Sziasztok
Adott egy packard bell easynote w5913 laptop minden működött processzor csere volt nem működött vele a proci visszacserélése után a következő a hiba:a gépet bekapcsolva a power gomb világít de más életjel nincs ventilátor nem pörög winyó nem moccan se kép se hang és kikapcsolni sem lehet a power gomb világít de nem reagál semmire úgy tudom leállítani ha kihúzom a töltőt. Az alapokat már próbáltam ram, Winyó, reset stb. Valakinek valami hasznos tanács? -
-
Armagedown
őstag
Mi a különbség a Dell Latitude E6430 és Dell Latitude E6430s között, érmedes-e az utőbbit vásárolni?
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
Artika
aktív tag
Üdv.
a következő problémám akadt:
reggel a vállamról lecsúszott a laptoptáska és a sarka odakoppant a földhöz... :-(
a laptop (Lenovo G 50-70) bekapcsolása után a jobb alsó sarka ..magyarán a képernyő negyede elsötétült..beszürkült.tud valaki olyan szakit aki megszakértené illetve megjavítaná?
[ Szerkesztve ]
Az idegbaj öröklődő betegség. Én is a gyerekeimtől kaptam...
-
Daffchy
őstag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy a G752-nél ha kikapcsolom, majd másnap vissza, az indulás óta eltelt idő folytatódik, jelenleg 10 nap felett jár.
SSD-ről megy a rendszer, természetesen nincs hibernálva meg semmi.
Akárhogy indítom újra, bármit csinálok, számolja és számolja tovább.
1x volt, hogy újraindult és azóta sem (nem olyan régóta van meg a gép).Ez mitől lehet és mit kezdjek vele?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Politika
- Milyen NAS-t vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest