- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azt várják Trumptól, hogy leállítja a Google feldarabolását
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- SkyShowtime
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- DIGI internet
- DIGI kábel TV
Aktív témák
-
tomcsi23
veterán
hi,
van valami gyors flash lejátszó? Macromedia flash van (vagy micsoda) és az egyik játéknál egy idő után belassul. Lehet ezen segíteni?
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok! Van-e olyan progi ami kiírja a GPU, CPU és a HDD hőmérsékletét amikor játszok? Sztem van csak a nevét nem tudom!
-
thomasthomas
tag
Hi!
Lehet rossz témához írom, de mivel nem találtam olyat amilyet akartam, ezért kénytelen vagyok ide írni:
Na szóval szeretnék venni egy asztali dvd felvevőt max 60e ft értékben(de ha lehet olcsobb legyen).
"Feltételek":
-ne legyen noname
-legyen merevlemez benne..(jó a 80GB-os is..) -->ebből kifolyólag lenne egy kérdésem: ha van egy dvd felvevő, és van rajta usb port amihez csatlakoztatok egy külsős vinyót, akkor tudok arra felvenni anyagokat?Ha igen, akkor nem kell beépített vinyó..
+Még egy kérdés: Van olyan DVD felvevő, amely DivX formátumba tud filmet felvenni??Előre is köszi.
.
-
tothm
őstag
Sziasztok! Help kéne gyorsan! Vettem egy wifi routert a laptophoz fel is kapcsolódott a hálózatra de a net nem megy! Mit kell tennem?
-
Jodanovich
senior tag
privátba kérnék erre a kérdésre választ léci!!!
milyen hub ot vegyek játékra?Life is Short... Ride Hard!!!
-
attrax
aktív tag
Sziasztok,tudnátok olyan progit mondani ami több .avi t egymás után be tud illeszteni majd dvd-videot kreál belőle?
Unterschreiben
-
Winner_hun
titán
válasz spyduck #6157 üzenetére
PowerStrip-nek van ilyen funkciója
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
pok.tom
aktív tag
válasz Winner_hun #6165 üzenetére
nebassz
hamár powerstipnél vagyunk.. tudnal adni key-t a progihoz 3.70.570 van meg de lényegtelen h. melyik majd letöltöm amihez van kulcsod[ Szerkesztve ]
-
pok.tom
aktív tag
-
benneddeck
tag
Hy all!
tudom h nagyon nem témábavágó, de vki megtudná mondani a mai 5-ös nyerőszámait?
thx''...Still Lowride in the West Coast...''
-
ali3m
tag
-
tothm
őstag
Abba valaki tud segíteni hogyha az ELTE-re majd elmegyek jogra akkor azon belül vannak választási lehetőségeim?
-
n-tek
aktív tag
hali
vki tudna küldeni iwiw meghívót? naon megköszönném. sürgős lenne
e-mail: bryan2345@freemail.hu
pls.köcce[ Szerkesztve ]
Escape is Just the Begining
-
Flashback
addikt
1m3/h az hány dm3/s? 16,66?
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Kötelező
senior tag
sziasztok!
Van egy Playstation 2 Slim-em ,
Pár kérdésem lenne:
1; hogy kell netezni vele? Simán hátul bedugom az UTP kábelt és kész?
2; USB-k mire valók rajta?
3; Mit tud lejátszani egy ilyen készülék? divx?
4; Op rendszert lehet rá tenni ill. vinyót milyet lehet rákötni? PATA-st?előre is Köszi
:(
-
SlashMate
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Samsung YP-C1Z lejátszóm, és a következő a gond:
Pendrive-ként használva minden fájl maradéktalanul másolható egyik gépről a másikra, azonban magával a lejátszóval történő lejátszása során egy adott mappától az abc-ben utána következő mappák tartalmát nem látja, azt mondja rá, hogy üres. Ugyanakkor ha az első ilyen mappa "elől" kitörlöm a többi fájlt, és újra próbálom, már lejátszhatóvá válik újabb néhány mappa, ami a törlés előtt még nem volt az.
Amiket eddig csináltam:
- Firmware frissítés (alapból 2.202, aztán 2.240, most 2.301)
- Többszöri formázás Windows Intézőből és a beépített formázóval is
- A kötet hibakeresése (és javítása-nem talált hibát), töredezettség-mentesítés
Ezek után a hiba továbbra is fennáll. Sajnos garancia már nincs rá.
Kérlek, segítsetek, nagyon fontos lenne. Köszi![ Szerkesztve ]
Olyan nincs, hogy valami nem sörbontó.
-
netkoo
senior tag
Sziasztok
Hol lehetne kapni Creativ Zen 8GB hez tokot Budapesten?Samsung S22+
-
t-rac
senior tag
Üdv!
Egy kérdésem lenne.
SATA 2-es P35-ös alaplapom lesz. Az lenne a kérdésem,hogy ezen menni fog-e a SATA 1-es vinyóm,mert nem szeretnék újat venni. -
gban
Közösségépítő
válasz SlashMate #6187 üzenetére
Egyszerűen adott a mappák, almappák, illetve az azokban levő fájlok maximális száma amit a készülék kezelni képes. Ez normális jelenség. Nézz utána a manualban. Próbálj kevesebb mappát használni, pl. a legnagyobb mappa tartalmát tedd át a gyökérbe, ne legyen mappában.
[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
vedini
őstag
sziasztok
az lenne a kérdésem hogy ez a noti "acer travelmate 210tev" támogatja e a 40gb-os hdd-t
jelenleg egy 10gb-os van benne
a neten nem találtam infót vinyó bővítési lehetőségről
kösziworkworkwork...
-
KoM@
tag
Sziasztok!
A következő problémám lenne: egy Logitech MX1000-res egér, egyszerűen nem reagál. Töltés után felcsatlakoztatva a windóz (XP) felismer, felrakja, aztmondja hogy kóser, de az egér semmilyen mozgatásra nem reagál. Elem pedig fullon van.
Újra connect meg ki-be kapcs. már volt próbálva. Szoftver újratelepítés detto. Idáig pedig olyanjól működött
A garanciával az a baj, hogy Bécsbe lett véve, szóval azért most sokat kéne ugrálni, először fórumon próbálkozok, mert hardveresen úgy néz ki nincs baja...Válaszokat előre is köszönöm!!!
Asus P4P800deluxe, P4 NW 2,6-> 3,1ghz(OC)--> MAGYAR Alcomp CUAL 550 Pro P , 1gb ddr 377mhz (dual channel), Gainward 6800GS Golden Sample 256mb, Samsung SyncMaster 753DFX, Samsung 120GB
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Mitől van az,hogy ha ugyanarról a meghajtóról akarok áthelyezni ugyanazon meghajtó egy másik mappájába, akkor nem csak ugy pikk pakk áthelyezi, hanem "másolja". Régen ez egy pillanat műve volt,most meg ilyen másolás szisztémával csinálja.-
-
qMAGICq
tag
Sziasztok!
A kb fél éves SATA II WD 320KS vinyóm SEEK HANGJA szerintem nagyon durva.
Olyan mint egy kávédaráló.
Olvastam, hogy elvileg ez a széria az egyik leghalkabb a piacon, ezért is kezdtem aggódni.
A régi Seagate ATA-t soha nem is hallottam, csak ha nagyon fiegyltem.
Ez meg ha elkezd valamit betölteni, keresni, mind a 6 gépben lévő ventit elnyomja, és mintha elkezdené főzni a reggeli kávémat, kerreg karrog, de iszonyatosan.
Minden smart értéket rendben talál a HD sentinel és egyébként, gyors, meg minden,
de szerintem ez nem normális.
2 hónapja csücsül és hangoskodik az új gépben system vinyóként, előtte raktár funkciót töltött be, és gondolom ezért nem is halottam a seek hangot. Vagy akkor is kellett volna hallanom, ezt a hangot? Mert ha igen, akkor az új gépbe szereléskor történt valami?
Mit kéne tennem?
Köszönöm a segítséget!GA-P35-DS3 , E6750 @ 3,6 GHz 1,5 V , ASUS Silent Knight , 2 x 1 GB Kingmax @ 1080 MHz 2,0 V , EVGA 8800 GTS 512 @ 785/2160 MHz
-
benneddeck
tag
Hy ALL!!!
Van egy k750-em, és ma gondolt egyet és nem akarta felismerni a memoriakarit....ez ugy néz ki h bekapcsolt állapotba betolom a memkarit és elkezd villogni a kijelző...amint kiveszem rebootol a szerkezet és müködik tovább...kikapcsolt állapotban beleteszem ugyanigy elkezd villogni... (a telefon előzőleg egy autóbaleset következtében gyümölcscefrébe esett, szerelő kipucolta és utána még 2hétig tökéletesen müködött egészen máig...)
megprobáljam mégegyszer szétszedni és kitisztitani? és ha igen, mivel? vagy lehet h csak szoftveres probléma?
lécci segitsetek!!!!
thx''...Still Lowride in the West Coast...''
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / RTX 2060 12GB / 32 GB DDR4 / 240GB SSD+1TB HDD
- Apple iMac - 22" 4K Retina (2019) DCI-P3 i3-8100, 8 GB / 256 SSD, RADEON 555X 2GB // +SZLA +GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X220 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I DP I CAM I W10 I Gari!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5G I 8GB I 512SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest