Aktív témák
-
Asador
tag
válasz Csakénvagyok #30700 üzenetére
Köszi Urak! Látom lesz még pár köröm a gépsárkánnyal...
-
DSG
tag
Mennyiért lehetne eladni az adatlapomon szereplő gépet kompletten?[B][/B]
-
Winner_hun
titán
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
válasz ::Trunks:: #30694 üzenetére
Beraktál egy másik videókártyát és azzal sem ment. Akkor a monitorod ment tönkre Vagy másik gépnél megy a monitor?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
kem
addikt
válasz Winner_hun #30704 üzenetére
erre nem is gondoltam. Akkor nézze meg,h bekapcs után karrog-e a vinyó, aztán meg power gomb lenyomásával leáll-e szépen a win.
Köszi!
-
::Trunks::
senior tag
válasz Winner_hun #30704 üzenetére
Természetesen! Muter azt kérdezte,hogy be van -e kapcsolva a monitor
::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
mhif
senior tag
Sziasztok,
az lenne a kérdésem, hogyan tudok az XP-be bejelentkezéskor rendszergazdaként bejelentkezni? Ugyanis csak a felhasználók fiókjai jelennek meg betöltődéskor. A rendszergazda kódot tudom, itthoni gépről van szó, ahol tesóm telepített rendszert, csak nem fűlik a fogm 1-2 dologhoz. Van vmi bill kombináció ehhez? Nem csökkentett módban akarok gazdaként belépni, úgy nekem is megy...
köszi előre is
-
cirkus
aktív tag
Van egy középkategóriás Sony DVD lejátszóm/recorderem, és ha avikat, divxeket játszok le ami mellett ott van a felirat file is (.srt), akkor azt miért nem kezeli, azaz miért nincs felirat ? Az olcsóbb dvd lejátszók több mindent képesek lejátszani, míg a drágább lejátszók igazából csak az eredeti DVD-ket szeretik ?
-
xrvman
őstag
válasz Sk8erPeter #30143 üzenetére
Muszáj.és inkább levettem a netlimitert.
"A D-Link elérhetővé tette Gigabit portos vezeték nélküli router-eihez legújabb innovációját, a SharePort funkciót, mely szélesre tárja a készülékeken található USB port felhasználási lehetőségeit. Az új lehetőségek közül a legfontosabbak a nyomtatómegosztás és a külső merevlemez kezelése, a leginnovatívabb pedig minden bizonnyal a 3G adapterek kezelése."
-
zozo82
csendes tag
hali!
egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy sorozatom, de nincsen hozzá felirat. milyen prigramot tudtok ajánlani, amivel el tudom készíteni magamnak a fordítást? vam olyan ami mutatja, hogy miket mondanak el?
válaszaitokat előre is köszönöm!
-
nat
senior tag
Tudna nekem valaki segíteni,hogy hogy állítsam aktív módra a routerem.
Linksys BEFSX41 -
Csabee.
nagyúr
jah, akkor azt úgy kell hogy: belépsz a routeredbe, linksysnál alapból azthiszem 192.168.1.1
a felhnév nincs, jelszó adminbelépsz, van a security menüpont, ott aplications and games
és ott vannak rublikák, beírod az adott portot
pl: 1412 1412 aztán legördülő fülön Both (azaz mindkettő tcp udp port) és beírod az ip-jét a gépednek, amit kioszt neki a router, és save settings.
ezután a torrent kliensedbe beáálítod ebben az esetben a 1412-es portot és aktív leszel.
Üdv: Csabee.
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Későbbiekben szeretnék venni egy kis vékony pendrive-ot ami a tárcában is elfér.
Ilyesmire gondoltam, de nem biztos, hogy ilyen lesz.A kérdésem az, hogyha ilyen pendrive-ot veszek akkor milyet válasszak, hogy kompatibilis legyen windows vistaval xp-vel 7-el is.?
Gondolok itt arra, hogy olvasási sebesség függő is?Live poor, die rich.
-
Csabee.
nagyúr
válasz gyáliSanyi #30729 üzenetére
minden pendrive kompatibilis, az újak 100%
amit linkeltél , az könnyen törik.. véletlen rosszul érsz hozzá és simán beletörheted!Üdv: Csabee.
-
Barney™
aktív tag
válasz gyáliSanyi #30729 üzenetére
Esetleg nézd meg a Corsair Mini pendrive-ot. Kicsi és még is ütésálló
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Van egy TV tunerem, ami nem igazán akart működni anno, mikor Win98-ról XP-re váltottam, végül is sikerült megoldanom, szereztem egy programot hozzá, amivel felvenni nem lehet, meg semmi extra, épp csak nézni lehet, de már az is jobb volt, mint a semmi.
Kérdés, nem e tudtok Drivert hozzá, mert Most teszem majd fel Win 7 RC-t és jó lenne, ha működn azzal is, nem akarok most új TV tunert venni
Vista diverre gondoltam, azzal talán jó lesz.
Bt878 a csipkészlete...
Everest azt írja róla, hoyg: BrookTree Bt878 Video Capture Device - Audio Section PCI═════════════════════════════════════════
-
kem
addikt
válasz RootRulez #30735 üzenetére
Ezt Win7 topicban kérdezd meg, ott vágják,h milyen drivereket eszik meg az a win verzió.
Köszi!
-
ANT
addikt
válasz RootRulez #30735 üzenetére
Szvsz tedd fel a W7-et, lehet, hogy meglepi lesz. Nekem is csont nélkül felismerte-telepítette az ősrégi Pinnacle DC10+ digit.kártyámat, pedig elvileg annak a támogatottsága XP-vel bezárult. Egy próbát mindenképp megér a dolog.
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
Cinege45
tag
Üdv.,
érdeklődöm, hogy ha alaplapot és/vagy videokártyát cserélek a HDD-ken
lévő operációs rendszerek elindúlnak vagy valami gubanc lesz?
Nem szivesen installálnám újra őket...
Köszi a választ! -
csimav
őstag
Hali! Lenne 1 kérdésem:
Ha van egy PSP töltőm( 2000mAh, 5V AC ADAPTOR felirattal) azzal lehet tölteni 3600 mAh-s aksit?
Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
Senorito
csendes tag
Sziasztok!
Tudnakvalaki segiteni,h hogyan állítsam be a routerrem(Asus WL500GP2) ,h tudjak servert csinálni az Aoe2-höz?
TCP ports UPD ports
Age of Empires II 2300-2400, 47624 2300-2400http://kepfeltoltes.hu/090430/Routerr_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
ANT
addikt
válasz RootRulez #30741 üzenetére
Öööö....valamelyik Creative-termék LINE IN bemenetéről van szó?
Ismerősöm Audigy4-ese produkált ilyet, és elmondása szerint a Creative oldaláról letöltött, 2009. márciusi driverrel Vista alatt már működik a dolog. És ha így van, akkor talán W7 alatt is.
Ha nem ez a probléma, nem szóltam.''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
Speeedfire
félisten
olyan kérdésem lenne h nekem office 2003 van fent a gépemen és 1 excel táblázatot szeretnék weblapként menteni
nos elis menti csakhogy a képeket gif formátumba menti és elég csúnyák
van arra lehetőség h esetleg át lehessen ezt vhol állítani jpg-re vagy png-re? esetleg vmi más programmal meglehet ezt oldani?Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
csimav
őstag
válasz Speeedfire #30746 üzenetére
Hali! Elvileg a képeket olyan formátumba kellene mentenie,mint amilyet beszúrtál.
Megy 1 pü.Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RGB Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 480GB SSD
- 7800X3D / 32GB DDR5 / TUF B650 PLUS / TUF 4070 TI SUPER / 1+2TB SSD
- AKCIÓ% Dobozos új HP VICTUS Gamer laptop/i5-13500H/16GB/512GB SSD/RTX 4050 6GB/144Hz/
- ASUS ROG STRIX G15 - 15.6" FHD 144HZ IPS, R7-5800H, RTX 3050Ti-4, 16 DDR4 / 1024 NVMe, RGB +GAR!
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest