- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakany2001
senior tag
Nincs igazán benne olyan nagy potenciál, ez is egy lufi ami kezd kipukkadni.
Egyszerűen nem fenntartható, de a piac eldönti szépen ennek a sorsát.
Inkább lehetne az akkumulátort fejleszteni vagy a szoftverfrissítést kitolni, már nagyon úgy néz ki, hogy kezdi a plafont elérni a jelenlegi technológia, ami az okostelefonokat illeti.Mióta van okostelefon azóta követem a piacot, és azt kell mondjam, hogy az utóbbi 4-5 évben teljesen megragadt és csak foltozgatás megy, nem véletlenül tolja ki már a Samsung is a szoftverfrissítést.
Személy szerint nem a hajlítható telefonokban látom a jövőt, és úgy tűnik nagyon a többség sem harapott rá erre az ötletre.
Más irány kell, koncepció ha nagyon újítást akarnak, ami kicsit életszerűbb.(egyszerűen a hajlítgatás egy fizikai mozgatás, amit igazából teljesen száműzni kéne, mert sok-sok veszély rejlik benne)[ Szerkesztve ]
Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
-
bostone
addikt
A manapság divatos tárcsás elrendezésű megoldástól egy picit visszarettenek.
Szerintem pont annyira nem praktikus, mint amennyire nem esztétikus.
Viszont eladhatóságban dob rajta 30-50%-ot.
Gondolom én.Realme GT2 Pro valamiért megfogott, amikor megjelent. Biztos eltört valami a fejemben, de tényleg vágytam arra a mobilra.
[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
Honnan veszed, h én nem értettem? Bármit hallok vagy olvasok, mindig le kell fordítanom magyarra, mert manapság firkászoktól hírességeken át politikusokig senkinek nem kell ismernie anyanyelvét.
worxland: Pedig lehetne! Pl. mindig egy újabb verziójú csimpánz győzelem bevonattal, vagy valami hasonló, mert keményebb és tartósabb, mint a tavalyi, esetleg jobban védi a másik kezet, stb.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest