-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
Így fogom majd elvezetni a rejtett szivargyújtómba, ahova az elülső 70mai Pro is be van dugva, csak kerítenem kell egy 1,5 méteres USB hosszabbítót. Van itthon egy 1 méteresem, ami so-so, inkább legyen egy kis ráhagyás.
Illetve a töltőadapter kérdéses még, a Próhoz kapott darab 1x2,4A és 1X1A, az 1S-nek meg hivatalosan 1,5A kellene. Van itthon még 2-3 db 2 USB-s, meg kell néznem azokat is.
-
tboldi
nagyúr
Az ablaktörlőmotorhoz futó vezetéknél talán van (ki kellene mérni), de amúgy nincs semmi hátul a lámpákon kívül*. És ha ott van is fix áram, akkor csak gyújtáson lenne, én meg jobban szeretném, ha már a kulcs 1-es állásában (ACC) is működne, olyankor meg csak a szivargyújtó és a rádió kap delejt.
Egy 2006-os Honda Jazz-ről van szó egyébként.
*Még a benzinpumpa sem játszik, mert az első ülések alatt van a tank, a vezetéke meg a középkonzol alatt, kb. 20 centire a szivargyújtótól, úgyhogy...
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
Az első kamerához már megcsináltam a szivargyújtó kettéosztását, sokkal egyszerűbb oda bedugni még egy USB-t. 15 A-es a biztosíték, illetve így 2x7,5 A-em van, el kell bírnia az áganként max. 4,8 A-t. És a befűzés is marha egyszerű lesz, összesen 3 csillagcsavart, egy 10-es hatlapfejűt, 2 középen benyomós patentet, 5 “recés” patentet, és 4 tépőzárat kell oldani. Szerencsére a Jazz egy rendkívül egyszerű és nagyon jól szerelhető autó.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
zsamiatt
őstag
hidd el túlgondolod. Csak onnan tudom, hogy van raktárunk és látom mennyi a költség.filéres tétel 1 ilyen kis darabon a raktározás. Nyilván tömegbe már számít ez a fillér is, de egy darabra vetítve szinte 0.
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
-
tlala
addikt
Igen, pont ezt a 128GB-os Samsungot és egy Sandisket nézegettem sincynél.
A dilemma az, hogy a Samsung írási sebessége 40 MB/s, a Sandiskké pedig 90MB/s. Kb. ua az ár (Sandisk 1 dollárral olcsóbb), de a lassabb Samsung "Endurance"-t pedig úgy ajánlják, hogy pont folyton rögzítő kamerákra tervezték, sokszor újraírható.
Ha a 40 MB/sec is elég az A800-nak, akkor a Samsungot veszem. -
tlala
addikt
Köszi.
Azért kérdeztem, hogy mennyire fontos ez az "Endurance" dolog egy autós kamerában, hogy mennyire eszi meg a kártyát a sok újraírás.
(Amúgy a "Max Endurance" dupla áron van, mint a "High Endurance"...)
Valamiért azt gondoltam, hogy ez a memóriakártya dolog is már jól körbe van járva itt a topikban, illetve a gyakorló kamerások tudják a tutit.
Köszi szépen, akkor nem agyalom túl a dolgot, veszek egy ilyen sok újraírást elviselő Endurance kártyát és kész. Biztosan elég lesz az a 40 Mbps írás is, hiszen a 4K-s szabványon belül van (ami min. 30 Mbps-t ír elő).[ Szerkesztve ]
-
sambenez
Topikgazda
Én azt gondolom ha nincs meg az írási sebesség akkor vagy leáll a felvétel vagy eldobál képkockákat.
Mint a digitális adásnál. Olyan nincs hogy homályosabb a kép, vagy van vagy nincs.
Ha találok valami régi SD kártyát kipróbálom.
De ha valaki másnak van ne fogja vissza magát. -
Zsoltx11
junior tag
Ezek biztosan jók.Ilyet rendeletem csak épp nem érkezett még meg.
Ezért gondolkodtam el egy másik alternatívában ami mondjuk napokon belül elérhető.Ha épp nem is tudja a azt a gyorsaságot.Mert bízok benne ,hogy idővel megjön.Csak hát már be akarom szerelni és izzítani az első és hátsót is.
Egyelőre ezt találtam gyorsba: https://gigaplaza.eu/memoriakartya/micro-sdhcmicro-sdxc/128-gb-micro-sdxc/samsung-micro-sdxc-128gb-samsung-evo-plus-sd-adapter-9700Most egy gyengusz 16gb samsung van benne és működik csak az első .annyi ,hogy nem sok felvétel marad meg mert foly. felülírja.De ez most nem érdekel.viszont ha a hátsót rákötöm szerintem el sem indul.
-
Chrys_
addikt
Kb. sehogy, de ha van egy T20 torx csavarhúzód, akkor semmi gond
Van egy kis nyílás a kesztyűtartóban hozzá, de azon keresztül szinte lehetetlen a dolog, ráadásul a biztosítéktábla egy részét nem is látni azon keresztül. Egyébként van még egy biztosítéktábla a csomagtartónál.
ADAC és majd kicseréli a szaki. De eddig még egy biztosíték sem ment ki, az előző autómban 8 év alatt sem kellett cserélnem soha. -
Cheesy
őstag
Én tegnap rendeltem EZT, hw kittel, 64GB-os kártyával.
70mai Pro Plus, az adatlap alapján a beépített GPS, picit erősebb proci, IPS kijelző ami különbözik a sima Pro-tól. A bolt linkjére kattintva az 5 USD-s kupont engedte aktiválni, így összesen 25.838 HUF-t vont le tőlem a bank, ebben a postaköltség is benne van.
Tracking alapján DHL hozza a lengyelektől.www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
Teszek majd fel persze.
Úgy tudom, hogy a Xiaomi garanciális ügyintézése nem a legjobb ittHUN, a kereskedő meg akitől drágábban megveszem is csak vissza tudja küldeni. És telik az idő, telnek a hetek, hónapok. Nagyon ritka hogy azonnali cseregarancia van egy ilyen kütyü esetében.
De javítsatok ki ha tévedek[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
xcvbxcvb
aktív tag
Igen ami DDPAI-t ajánlottál , én a gps-es hwkit-est néztem [link] ott meg csak +8$-ért adja a 64 Gb-osat.
Viszont a Sandisk high endurance kártya 14$ +tracking no [link]
[ Szerkesztve ]
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
axlfsi
veterán
Ez a ket kepernyofoto ugyanabban az idoben keszult, annyi, hogy az egyik link EZ, a masik pedig EZ
Tehat, egyertelmuen azt latni, hogy ugyanaz ez alado es egyik linken meg van a HW kit nelkuli verziobol Lengyelbol, a masik linken pedig mar nincs, csak a HW kites (dragabban).
Ez csak azert para, mert mi van, ha valoban mar nincs raktaron es majd kinabol kuldik (es adoztatva lesz)?
... sok ilyet hallani mar. Vajon mi a ket link kozott a kulonbseg, hogy mast-mast mutat?
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Tompie
őstag
-
Tompie
őstag
A szivargyújtóm, teszteltem kivett kulcs mellett is tölti a telefont, ergo gondolom az állandó feszen van.
41-re (rádió segéd berendezés) kössem az ACC-t?A biztosíték kábelt meg így kell bekötni?!
[kép]
Ahol a sárga fuse 1 amit a biztosíték táblából kiveszek, ami helyére bekötöm, kék fuse 2 pedig ode kerül a kamera 5A biztosítéka?!
Nagyon köszönöm.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest