Új hozzászólás Aktív témák

  • kchris78

    veterán

    Köszi az infot. Nem tudom honnan kapja még a tablettás-anyagot.. Gőz irányban semmi, öblítés (talán már kevesebb) köd-szerűség. Szétesett a tabi, lehet valamelyik része ott van valahol.
    Mivel azért elkezdte feloldani a kv maradványokat, de csak félmunkát végzett (illetve annyi trutyi volt benne), a gép kifolyóját végül is szétszedtem és rendesen kitisztítottam. Hát ami ott volt... Nem tudom ezt a részt a szervizben valamikor is tisztították -e valaha, vagy ennyire gyorsan koszolódik. A ködszerűség maradt, a kv maradványok már eltűntek. Végigtörölgetem mégegyszer ami a kv beesős részt, meg tömörítőt, de esélyes hogy valahol a főző egységben lesz valahol a dolog elrejtve. Legalább most rá kényszerülök hogy magamnak nézzem át ezeket az alkatrészeket, legközelebb magam tisztítom és úgy biztosan ki lesz tisztítva, tízezrek elköltése nélkül. (gondolkoztam hogy beadom de ki tudja mit csinalnak)

    Illetve még egy: a sima gőzölőn ha kihül kicsit ilyen vas szerű fura íze van.. Ez vízkő/kazánban veszi fel? (oda nem ment a tabletta)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák