- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hyperion
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Youngtimer autó, amiben egy Becker BE2210 csücsül:
Sikerült beszereznem az akkoriban létező legjobb választható audio extrát az autóhoz, ami 10 hangszórót és 2 erősítőt tartalmaz.
A problémám az, hogy ehhez az extrához egy kb beszerezhetetlen fejegység tartozik, ami gyárilag Line Out-al rendelkezik.Nyilvánvalóan a fent emlitett Becker-ben nincs ilyen opció.
Mindenképpen szeretném az eredeti kinézetét megtartani az autónak, szóval a BE2210-nek maradnia kell.
Szóval a kérdésem:
Van konkrét tapasztalatok "High to Low level converterekkel"?Sok negatívumot olvasok róluk...
pl.: [link]
Köszönöm!
-
Hyperion
senior tag
válasz troll81 #71166 üzenetére
Félek, az ár nem határozza meg a minőséget.
Rockford Fosgate-et szerettem volna, anno a HiFizős időszakomból jónak minősült a márka.
A vélemények alapján drága és vágja a frekiket. Na ezt szeretném elkerülni mindenképpen.Kicker-ről esetleg valakinek vélemény?
[link]
Egész jónak mondják...HELIX-től sincsenek elájulva... :/ [link]
-
Hyperion
senior tag
Azta, köszönöm a tapasztalatokat! Nagyon hasznos
Őszintén szólva az egész autóm DIY projekt (Másképp nem is érné meg fenntartani) szóval a legszimpibb a saját line-out gyártása lenne.
Túl vagyok már 1-2 DIY erősítőn, szóval a gyakorlat is megvan, viszont kevés infót találok a hogyanról... -
Hyperion
senior tag
Először is, köszönöm szépen a segítségedet!
Őszintén szólva nagyon belelkesített ez a DIY dolog, szóval egy kicsit beleásom magam, mielőtt pákát ragadok.A végfokok előtt egy audio processor helyezkedik el (TDA7310) ami elméletileg a hangszín kezelésen kívül a kimenetek jelfolyamát is vezérli.
Magyarul elegendő lenne nekem, a 2-es és a 43-as láb megcsapolása + 1 föld, és ezt kivezetni két RCA csatiban? Nem kell semmilyen jel illesztés, vagy bármi passzív elem a folyamatba?
Ha tényleg csak ennyi akkor belevágok.
-
Hyperion
senior tag
Szuper, akkor jó nyomon jártam. Szerintem ezzel nem lesz gond, mindenképpen megpróbálom.
Az AUX IN mindenképpen porondon lesz, viszont annál valahogy meg kell oldanom azt, hogy ne kelljen bele Dummy kazetta. (Tape input ágat lehet megcsapolni, az viszont csak akkor aktív ha van benne kazetta...)Egyszóval, köszönöm szépen a segítségedet! Majd jelentkezem az eredményekkel
-
Hyperion
senior tag
Sziasztok!
Talán nem teljesen OFF.
Megbízható, hangszóró javítót keresek Budapesten. Szokásos peremezésről lenne szó, de mivel vintage dolog nem szeretném ha jelentősen változna a hangkarakterisztika.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest