-
IT café
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
orkester
őstag
Hali!
Sony autós cuccról idáig csak rosszat hallottam. Nálam Clarion megy, ami remekül, megbízhatóan végzi a dolgát.PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
John Carter
csendes tag
Üdv!
Nekem volt Sony-m 2féle is. Én akkor megfogadtam, hogy Sony-t soha többet sermmivel. Bár már ezt mgszegtem, mert a telcsim SonyEriccson, de másban biztos nemfogok ilyet venni. Az alábbi problémáim voltam, hol olvasta a cd-ket hol nem. Hol voltak rádióadók hol nem...
Most 1 M'N'C T-JamX fejegységem van motoros előlap távirányító, mp3. már több mint 1 éve. Tökéletesen megvagyok vele elégedve csak ajánlani tudom! www.mnc.hu
Üdv: JohnASUS-A8N_SLI, AMD Athlon64 3200+, Gforce 6600GT, 1GB_Memo DDR400, 540Gb Vincsi, Pioneer110D, stb. :D
-
x5000
csendes tag
Ha hosszabb időre veszed akkor az a jó megoldás ha bemész egy autóhifi szaküzletbe és vigighallgatod azokat a fejeket amik érdekelnek.
Mindegyiknek a hangja függ attól is hogy milyen hangszórók és erősítők mellé kerül.
Most itt mindenk mondogathatja hogy neki melyik jött be meg melyik szar de te attó nem leszel okosabb, mert mindekinek más van a fej mellett.
Sok gyártónak van olyan darabja ami nagyon szarra sikerült de ebből nem lehet általánosítani.
Igaz van néhány amit minden körülmény között érdemes megvenni csak az nem biztos hogy belefér a 40k-ba(Nakamichi,Zenec,Alpine...)
(Nekem panasonic van és nagyon tetszik a hangja)CTRL+ALT+RESET
-
Beri
addikt
Hello!
Az én véleményem szerint a Clarion nagyon jó választás, a SONY-nál fényévekkel jobb, össze sem lehet hasonlítani a kettőt, nem egy kategória.
Magam is egy Clarion DXZ558RMP boldog tulajdonosa vagyok. Nagyon tetszik, minden funkciója rendben van és a lényeg: istenien szól! Én csak ajánlani tudom.eladó Aromamizer RDTA V1
-
GReddy
tag
Heyho! A Sonyt nagyon felejtsd el. Apróságok. Pl MONO RCA out... Ami szóba jöhet 40k ig, szerintem: Nakamichi (használt, mondjuk a Z45-ös 25k HUFF) hangminőség, kompromisszumok és empé3 nélkül. A Kenwood nagyon jó mp3 dekódert tartalmaz, viszont a feature-listája igen rövid. A Pana csicsás, de csúnyán szól, felejtős. A JVC ből csak!!! közép, vagy felső kategóriát, abban nagyon jók, a low-end gagyira sikerült. Clarion, Alpine, nincs is mit írni róluk, egyformán kiválóak. A Clarival (nekem) az a gondom, hogy a low-end ugyanúgy néz ki, mint a legcsúcsabb 9xxx sorozat! Nagyon kell vágni a clarikat, hogy észrevegye az ember, hogy nem egy huszon, hanem százonezres cucc van a kocsiban. Nem toom hogy ki hogy van, én egyébként hangminőségben versenyzem.
Dominate the woods... The Bowhunter.
-
GReddy
tag
Szia!
Abszolúte objetív(nak maradni próbáló) vélemény:
A Sony egy fura kategória: A Sony részben kétféle koncepciójú fejet gyárt, részben mi a fő szempont. A Sony jó egy kezdőnek, aki túl sokat nem akar, tucatáru, tucatáron, MakkAudió erőlködőhöz, Mosogyi (sic!) hangszórókhoz, azaz Gagyi dö Bóvli kategóriában.. Mint az MNC. És van egy másik Sony, főleg Németbe USA-ba, Svájcba gyártva, 500 Juro fölötti kat, ami abszolút profi cucc.
A kétféle vélemény oka ez. Aki isteníti az vagy az utóbbit hallotta vagy egy lúzer. Aki fikázza az csak az előbbit hallotta, az utóbbit nem. Egyik sem igaz. Magyar vagy, neked itt esélyed nincsen PRO kategóriás cuccot venni, egyszerűen nem hozza ide a multi, mert kicsi a piac. A Clarionnál, Alpine-nál jobb a helyzet, az ára alapján kiválóan osztályozható a fej. A Kenwood ami még szóbajöhet, ha MP3-at akarsz főleg hallgatni, akkor azt vegyél, a codec az összesből a kenwoodban a legjobb! Ha CSAK audio CD-t hallgatsz, és olyan a rendszer, (Normális erőlködő, normális kábelezés, normális hangszóró) akkor SZERINTEM a LEGESLEGESJOBBABB választás egy használt natív audio (NEM Mp3-as) Nakamichi fej. Ennél jobb a piacon nincsen.Üdv!
Dominate the woods... The Bowhunter.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- 1000W-os Hátsó Motoros Újszerű Mountain Bike gázkarral
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest