- Windows 11
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Linux Mint
-
IT café
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani786
tag
-
DarkByte
addikt
válasz Chesterfield #32902 üzenetére
Igen. Az enyém is tud ilyet. Egyik telefonról szól a zene (A2DP profile), a másik pedig a kihangosító funkcióhoz van kötve (Handsfree Profile). Alapból ez mind a kettő ugyanahhoz a mobilhoz kötődik de a menüjében át lehet állítani.
-
gabber01
addikt
Érthető, de azt az EQ-t nagyon gyorsan kapcsold ki, de legalábbis vedd lejjebb a basst. Nem gyanús hogy torzít mint állat? Szét fogod gyilkolni csak a hangszórókat, mélyet így se úgy se fognak adni. Majd ha meglesz a subod akkor lesz mélyed.
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
DarkByte
addikt
válasz Chesterfield #32904 üzenetére
Olyat szerintem nem tud. A menüjében csak ehhez a két profilhoz lehet telefont választani és azt utána megjegyzi.
-
footy
addikt
válasz Chesterfield #32904 üzenetére
Nekem JVC KW-R600 van, ez tudja, benne is van a manualban. Az X250 manualjaban nincs errol szo?
-
PiciPeti
őstag
Felteszed a láda tetejére, oldalára, hátuljára?
Több mint 1 évig így használtam, nem lett semmi baja, a ládát se kellett fúrni, öntapadós tépőzárat ragasztottam az erő aljára, ami úgy belekapaszkodik a kárpitanyagba, hogy csak egy késsel alányúlva tudtam leszedni...
Nem értem miért ragaszkodtok a rosszhoz, ha egyazon pénzből sokkal jobbat ki lehet hozni.
Persze a ti pénzetek, arra költitek amire akarjátok... -
Chesterfield
őstag
Most nézem csak a leírásban:
2 Phones Full-Time Connection-�Up to five Bluetooth devices can be registered in this unit.
�-A maximum of two Bluetooth phones and one Bluetooth audio device can be connected at any
time.szóval úgy néz ki, tudja
-
DarkByte
addikt
válasz Chesterfield #32909 üzenetére
Aha, de ez nem is az a modell ami nekem van. Persze ezeddig nem próbáltam kettővel mert nekem csak egy telefonom van.
-
Chesterfield
őstag
válasz DarkByte #32910 üzenetére
Ez egy általános video, azokhoz a JVC modellekhez, amik rendelkeznek "Bluetooth(R) 2 Phones Connected Full Time" funkcióval.
JVC Car Audio: With "Bluetooth(R) 2 Phones Connected Full Time" function for CD Receivers, users can connect two phones to Bluetooth(R) full time, with separate illumination colors (When receiving a call, a different illumination color brinks for each phone) and ring tones for distinction. Calls to either phone can be received by p push of key on the headphone. JVC web site (http://www.jvc.co.jp/english/car/inde...)
-
footy
addikt
válasz Chesterfield #32909 üzenetére
Na ezert mondom a manualt
-
-
imi314
senior tag
nincs véletelnül valakinek elfogadható minőségű eladó erősitője?
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ s23 ULTRA
-
imi314
senior tag
válasz k-feri65 #32916 üzenetére
több variáción gondolkodtam:
van egy 4csatis toxic tx 1000erőm,erről megy most első 2 hangszóró +láda:
vagy ezt leváltani és egy komolyabb 4csatisat vagypedig ezt meghagyni hidalva a 2hangszóróra és egy komolyabb monoblokkot a ládára.ár max 30k
[ Szerkesztve ]
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ s23 ULTRA
-
-
footy
addikt
válasz imi314 #32917 üzenetére
Úgy néz ki nekem eladó lesz egy ilyen: ESX Vision V350.2
Ha érdekel, dobj egy privit.@Más
Tud valaki Hollywood HXA45-t vagy hasonló 4 csatis kis méretű erőt? -
DarkByte
addikt
válasz Chesterfield #32911 üzenetére
Megnéztem a kézikönyvét: "A maximum of two Bluetooth phones and one Bluetooth audio device can be connected at any time". Szóval egy audio képes eszköz (ez akkor az A2DP) és két telefon lehet egyidőben rákapcsolva. Úgyhogy akkor bocs, tényleg nem tudtam hogy még ilyet is tud.
-
-
Petyus87
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Párom autójába szeretnénk fejegységet venni, elkezdtük építgetni a rendszert, de meghalt a régen belevásárolt LG (hála Istennek )
DLS B5-ös szett van az autóban egy régebbi típusú Alpine 4 csatornás erősítővel (Alpine MRV-F302: még a Made In Japan).
Ennek tükrében gondolom nem is érdemes csúcs szuper lejátszót venni.
Kérdésem az lenne, hogy mely típusokat ajánlanátok 20.000 Ft-os kategóriában(USB,CD mindenképpen kell)?
Vélemények?
Köszi előre is! -
Joe fiú
senior tag
-
kigoi
senior tag
Szevasztok,valaki megtudná neked tippelni hogy egy blaupunkt GTA460 erősítőnek mennyi lehet a valós össz teljesítménye 4ohmon?
Nemrég olvastam ahol egy srác az alkatrészekről levezette hogy mennyi lehet a valós teljesítmény,ott nem erről az erősítőről volt szó de ezek szerint egy hozzáértő meg tudja tippleni egész jól. -
opeter70
senior tag
Nem egy nagy varázslat: P=U*I
Ebből a feszültség adott, (12 vagy inkább13,8 V) az áramerősség is mert a benne lévő biztosíték értéke meghatározza hogy maximum mennyi áram folyhat át rajta.
Tehát megnézed a biztosítékot, az értékét beszorzod 13,8V-al (egyébként én inkább 12V-al szoktam számolni) majd megszorzod még 0,6-al, mert átlagosan 60% körüli az erősítők hatásfoka, akkor jó közelítéssel megkapod az erősítő leadott teljesítményét. -
Samus
addikt
Valaki hozzáértő el tudja magyarázni, hogy Reflex és zárt láda között adott hangszórónál van-e, kell-e térfogatbeli különbség? Úgy értem, hogy egy nyomó, ami eredetileg reflex ládába volt szerelve, átrakható-e ugyanakkora űrtartalmú zárt ládába? Illetve bármilyen nyomó berakható bármilyen ládába (bizonyos keretek között persze)?
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
ThodEE
őstag
Elméletileg nem, a zárt láda kisebb, a reflex nagyobb űrtartalmú.
Az űrtartalommal hangolod a ládát, tehát más nyomóhoz más térfogat való
Szerk:
Reflexesnél a reflex nyílással is a hangolás történik.
Zártnál pedig a hangszóró csillapításán is segít a láda.
Okosabbak majd jobban kifejtik[ Szerkesztve ]
http://picasaweb.google.com/116647084346941867867/1155?authuser=0&feat=directlink
-
Joe fiú
senior tag
Ez utóbbival szerintem vitába lehetne szállni..az erősítő önmagában nem torzíthatna csak kb. teljes kivezérlésen..szerintem a bemenő jel ami torzításba viheti át egyedül..de kíváncsi vagyok más tapasztalatokra is.
Pl. a legtöbben úgy vallják, hogy a fejet kb. 80%-ig lehet maximális dinamikáig torzításmentesek kivezérelni az erősítőt meg kb. 2/3 gain állásig..ezzel szemben az én Alpine fejemet maximálisan ki lehet vezérelni és még mindig tiszta jelet ad..elvileg ezt meg is mérték, hogy ez így van..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest