Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Something_

    őstag

    Üdv!

    Na még egyszer :-))

    Belekezdtem egy kis hifizésbe, full amatőr szinten, tapasztalt hifis ismerőssel.

    A hétvégén kirepültek a gyári hangszórók előlről és bekerült egy Rainbow szett a mediadox-tól (nagyon korrekt német cég. hibás volt az egyik hangszóró, írtam nekik 2 e-mailt és 3 napra rá küldtek egy másik közepet :-) ).
    E mellé kapott még egy régi Pioneer GM-X904 A Class cserélt RCA dugókkal. Kábelek: Cordial RCA és 2 x2.5 mm2-es hangszórókábel. A tápkábel azt hiszem 30-as (hátul van az erősítő és az aksi is).

    A rainbow-ok beszerzése az én magánakcióm volt és BMW-s berkekben ezt ajánlották, de a hifis ismerős szerint sokkal jobbat vehettem volna kis plusz pénzért. Szóval eladom a rainbow-okat (úgy látszik van már rá vevő is) és veszek az ajánlására hallgatva egy Gladen Audio SQL 165 -öt (újonnan kb 60-ért tudok hozzájutni, a rainbow-ot pedig 45-be viszik el).

    Jaah, a mélyláda egy ismerős által felajánlott 30-as Mac Audio, ez szerintem januárig lesz bent, addig összeáll a kép, hogy mit is szeretnék helyette.

    A gyári 16:9-es 14 éves fejegység és a BM54 modul helyére szeretnék egy Clarion 2 din-es fejegységet.
    2 opcióval szemezgetek:
    - használtan egy Clarion NX501E vagy újonnan egy NX302E.

    Szeretnék egy kis infót, tanácsot, segítséget kérni az általam leírt dolgokkal kapcsolatban. Eléggé kezdő vagyok, kb vasárnap óta olvasgatok a dolgokkal kapcsolatban :-)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés