- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Ne aggódj biztos nem csinált vele semmit. Olyan agresszív anyagot nem raknak be önkiszolgáló mosóba ami kárt tudna tenni a fényezésben. Mert ami abba kárt tesz, az a bőrödre kerülve is. Szóval gondolni kell a figyelmetlen emberekre, ezért 100% hogy semmi kárt nem okoztál. Szerintem csak annyi a különbség hogy adnak hozzá olyan adalékot ami oldja a fékport, illetve gondolom van vagy 12-es pH-ja hogy oldja az olajos dzsuvás lerakódásokat. Szóval ha van waxod max az bánta egy picit, semmi más.
iPhone 13 Pro Max
-
FeRRaR1
őstag
Nekem mindig klímával csinálták, nem is hallottam olyat még hogy valaki nem kapcsolja be. Valamit érhet ha nincs felépülve a trutymó a hőcserélőn, mert azt fizikailag el kell távolítani róla.
15 percet ment belső keringetésen maxon a ventivel. Egy fertőtlenítésnek jó, hogy sterilizálja kicsit a dolgokat. Néha nem árt, de nagy csodát nem fog tenni ha már rossz a helyzet. Én ápolom a régi szokásomat, és maxon járatom pár percet melegen mielőtt leállítom a nap végén. Így pl a Volvón 7 éve nem volt szag vagy pára gondom. Természetesen pollen szűrő évente cserélve.
[ Szerkesztve ]
-
zohan1970
csendes tag
-
MasterMark
titán
Úgy kell használni ahogy az adottra rá van írva.
A biocid tartalmú azért ér valamit, de nyilván mechanikailag nem tudja neked kitisztítani a hőcserélőt, stb.
Ajánlott: Würth Quick Fresh Active Ennél például kikapcsolt klímával írja hogy kell csinálni.
Switch Tax
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest