Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Formaster

    addikt

    válasz Peti78 #48932 üzenetére

    Előbb vagy utóbb mindenre fény derül. További hozzászólások kerültek törlésre egyértelmű érdekeltséggel rendelkező reklám miatt MÁSTÓL (is), köszönöm a privát felhívásokat.

    Amit te linkeltél, már ott megfogalmazod, hogy barátod. Ha még mindig nem érted, ez már kimeríti a pártatlanság és a reklám gyanúját, ha pedig magyarázkodni kell az rég rossz, mert ahogy te is ki akarod magyarázni, más is ki fogja.

    Azon kívül, még ki is hangsúlyozod, hogy ez itt a "reklám helye" és innentől kényszeresen minden terméket az ő linkjükkel jelölsz meg. Nem tudom hány nyelven mondjam el, hogy ez hová vezet, de talán majd, ha lenyugszol, megérted.

    Az pedig, hogy ki-mit vesz észre nem az én dolgom elbírálni. Ha a szabályzatot kimeríti, vagy gyanúra ad okot, akkor közös érdek intézkedni. Arról nem is beszélve, aki észreveszi, de tesz rá, majd úgy gondolja ez feljogosítja arra, hogy ő is...

    Megnevezés nélkül tettem ki nyilvános felhívást, hogy vége a reklámnak, majd 2x szóltam neked privátban, hogy ne és kb 20 üzenetben próbáltam elmagyarázni, hogy miért ne. Nem én vagyok az aki beléd állt, hanem fordítva és nem én próbállak lejáratni, hanem te engem és magadat :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés