Új hozzászólás Aktív témák

  • newmoonlight

    senior tag

    Nyilván nem azt eredményezte ez a karcolás, hogy azóta nem alszom, csak irritál. (Kb. negyedannyira, mint egy cicergés bárhol az autóban. Attól pl. ölni tudok... :U )

    Kicsit illúzióromboló, hogy egy prémium(nak mondott) autónak pont azon részén, amit folyamatosan tapogat az ember, van bőr a pofájukon (szóvicc muhaha :W ) pár eurót kispórolni (tudom-tudom, egymillió eladott autónál ez pármillió euró), egy tízezer forintos kínai noname cipőt viszont meg lehet csinálni olyan (igazi) bőrből, amit tasmán ördögök is harapdálhatnak, mégsem fittyed így le a felülete.

    Akkor miért nem mondja azt a gyártó, hogy figyelj nyomi, a harmincmilliós autódba egy(?) selejt alkatrészt tettünk, de ha nem akarsz bosszankodni miatta, némi felárért rendelhetsz helyette (extra tartozékként) egy olyan kormányt, ami TÉNYLEG abból készült, amit állítunk róla. Aztán a szériafelszereltség-listán szépen ki lesz írva, hogy

    (KAMU)bőr kormány (NEM AJÁNLJUK TE BALFÉK!!!)

    az extralistán meg ott lesz, hogy

    IGAZI bőrkormány (EZT VEDD MEG ÖKÖR, HA NEM AKARSZ SZ :)) PNI!)

    “Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)

Új hozzászólás Aktív témák