Új hozzászólás Aktív témák

  • BBéci

    titán

    válasz liszi70 #16580 üzenetére

    Simán elfogadható az is, amikor valaki nem vakteszt alapján formál és hangoztat véleményt valamiről. Ha mégis azt követelik, elborul az agyam.
    Példa: érkezett hozzám Musical Fidelity Cd-játszó és integrált erősítő, Triangle hangdobozokkal. Főszekesztőm a kezembe nyomott egy QED hangszórókábelt, hogy az mennyire jó ár/érték arányú. Egyből azzal csatlkaoztattam a Signature Deltákat és fanyalogtam a hallottaktól. Utána kicseréltem a QED-t Nordost Heimdall 2-re és mindjárt fülig szaladt a szám. A sokat emlegetett: mintha egy függönyt húztak volna el a hangszórók elől iskolapéldája volt. Itt számomra totálisan felesleges lett volna a vakteszt, mert akkora volt a különbség. De megnyugtatásodra közlöm, később volt az is, de én csak a kábelcserélő szerepét vállaltam.
    Még mindig nem árultad el, te milyen módon végeznéd a tesztelést, amitől valódi lesz és nem marketing. Ha kivitelezhető, alkalmazni fogjuk! Ugyanis a marketingnek még az árnyékát is kerülni akarjuk, ez alapvető hitvallása az AVO-nak. Azért váltunk ki a korábbi csapatból.

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák