Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

 • Dr. Akula

  nagyúr

  válasz janos666 #2 üzenetére

  "Virágbolt pedig nem árulja, mert komcsi krekker nem krekkel komcsi cuccot..."

  Dehogynem, az összes Stalkert, Metrot is feltörték. Itt se elvi kérdés lesz az oka.

  [ Szerkesztve ]

 • L.Edit

  tag

  válasz janos666 #6 üzenetére

  Én itt hívnám fel a figyelmet rá, hogy a játékmotor ki van gyúrva arra, hogy, magas (>300) fps-mellett is pontosan és folyamatosan csinálja az animációkat. Ez az az apróság amire az utóbbi 10 évben nem nagyon figyelt senki.
  És ezt a munkát simán szét lehet azáltal trollkodni, hogy raytracing-es, alacsony fps-es optimalizációt követeljük meg a készítőkön.
  Amitől valószínű jitteres lesz, egyben felejthető a játék, mert az akció ezáltal gyengévé és unalmassá válik.

  [ Szerkesztve ]

  Csíramentes, mosott-szárított belsőség eladó.

 • AsakuraDave

  őstag

  válasz janos666 #6 üzenetére

  4K mellett Quality DLSS és kb meg se látod a különbséget kép minőségben, sőt a távolban renderelt dolgok még részletesebbek is lehetnek, pl egy kerítés és társai a DLSS összerakja míg normál renderbe csak darabokat, villodzó pixeleket látsz.
  A Ray Reconos update meg ajánlom a DF videót, szebb és élesebb tükröződést kapsz DLSS -sel! Vannak persze még hibái de nagy részt nagyon is jól működik, igaz +sebességet nem hoz de szebb lesz a legtöbb effekt.
  Nekem 1000x többet nyújt az, hogy valóságos az árnyékolás, tükröződés mintsem hogy kiégjen a szemem a HDR-től amihez meg OLED monitor kell min. hogy tényleg élvezhető is legyen azok meg 2x annyiba kerülnek mint egy 4080-as mondjuk.
  [link] És ez egy 5!!! éves demó videó ha neked nem ég és föld a különbség akkor csak sajálni tudlak.
  Tény, hogy az RT óta az SSR sok játékban össze van csak hányva, hanyag munka, de pont ezért is jó az RT mert az "csak" egy gomb nyomás és realisztikus fények, árnyékok, tükröződést adnak nem kell napokat, éveket azzal töltenie valakinek, hogy úgy pre-bakelje a dolgokat, hogy valóságosnak tűnjön. Ezt az időt sok másra fordíthatja meg így pl sokkal dinamikusabb lehet a játék, növelheti a rombolhatóságot, fizikát pl mert nem kell minden egyes helyzetre külön pre-bakelni. Az RT real-time megcsinálja helyette.

  There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.

 • AsakuraDave

  őstag

  válasz janos666 #17 üzenetére

  Nagyon elmegyünk egymás mellett a politikai példák meg nem ide valóak de valamiért nagyon akarod ezt bizonyítani, hogy szebb színektől valóságosabb a grafika mikor az UE engine undorító TAA által elmosódott, élesség 0, a textúrák amik gyönyörűek lennének elveszítenek minden anyagmintát minden műanyag hatást kelt. Neked a ceruzával rajzolt tű egyenes éles árnyék, hogy egy terem amibe nem jut be amúgy fény tök világos, hogy ahogy nem látszik a képen ami tükröződik az üvegen az eltűnik és sorolhatnám mennyi grafikai elmaradottságot lehet javítani és ezzel közel fotórealisztikusságot elérni. Ami képet HDRrel látsz az nagyon nem valóságos az életben a fű nem neonzöld. Az OLED a true black miatt már bőven kurva jó mellé RT kánaán. Nevetségesen gagyi ahogy a mai játékok kinéznek a mai technológiák mellett.

  There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.

 • AsakuraDave

  őstag

  válasz janos666 #20 üzenetére

  1440p se elég az éles képért, Forza 5 és 1440p 8x MSAA és így is tiszta pixeles tud lenni minden. És sok más játék is ugyanilyen, mert arra a rohadt TAA-rá épül. Pedig közbe meg olyan részletes és kidolgozott a textúra de a TAA hála teljesen elveszik a részlet és főleg az hogy látni a különbséget hogy ez fém az bőr mert minden ilyen plasztik érzetet sugall TAA alatt.
  DLSS meg 4K Quality ez alá ne menjünk, a sharpening effektet meg szerencsére mar egyre több játékba tudod állítani 0-1 között a DLSS-nek.
  Nekem amugy nem tetszik a grafikája Atomic Heartnak elég idejét múlt, a karakter modellek nevetségesen gagyik. Ezért is dobna sokat rajta hogy legalabb csilivili RT

  There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.

Új hozzászólás Aktív témák