Új hozzászólás Aktív témák

  • quby

    őstag

    válasz llacee. #5005 üzenetére

    Már egyszer sikerült leállitsak raid-ben lévő vinyókat. Ha a hdparm-hoz a -s kapcsolót hsználod (ami a spindown time set) akkor meg kell nézni hogy mi a beállitott APM level (asszem advanced power management). Ezt a -B kapcsolóval lehet talán állitani ugyanugy 255-ig értékkel, ugy hogy 0-128-ig és 129-256 ig ugyanaz minden, csak asszem ha 129-256 van beállitva akkor semmiképp nem áll le. Teljesen függetlenül attól hogy mit állitottál be a -s vagy -S kapcsolókkal... man hdparm-ban benn van de nekem nagyon sokáig elkerülte a figyelmem.

    (#5025) GerykO

    Én egyszer próbáltam mythbuntuval felvenni HD-s műsort. Már nem emléxem pontosan a tuner tipusára. USB-s volt az tuti (talán avermedia). A lap at3iont-i volt. nem tudom mi volt kevés, de szar lett :) Szétesett a kép, elcsúszott a hang (már amikor volt). Az usb keresztmetszet elvileg nem kevés mert a műsor max 5-8Mbit/s volt. Nem töltöttem ezzel sem napokat (nem szokásom) De sem elsöre, sem másodikra nem jött össze. :( Szerintem a proci volt kevés.

    [ Szerkesztve ]

    A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.

Új hozzászólás Aktív témák