Új hozzászólás Aktív témák

  • thomgrande

    tag

    válasz thyeby #34340 üzenetére

    Neked csak egy megoldás marad kifogni az aranyhalat és kívánni hármat.
    Azt hiszed hogy Matthias papa azt a gépet szűzen vette? Egy frászt. Volt hozzá minden. Ott a Kress csak a motor. Kevés az 1050watt? Neked olyan motor kell amit reggeltől estig tudsz használni. Olyan nem kell ami a nap 25 órájában megy.

    Kerüljön egy jó villanymotor húsz ezer forintba. Kerüljön a tengely megmunkálása még egy tízezresbe. Valahol ötven alatt jó lenne találnom olyat, ami csak ennyi, és semmi több. Ha veszek egy jóféle villanymotort, megépíthetem belőle, de egy baj van ezzel. Meg kell hosszítanom a tengelyt, hogy valamit applikáljak rá, ami tudja fogadni a marókést. De minden cm hosszabbítás megnöveli azt a pontatlanságot, ami a tengelyvégen van. Plusz hozzáadódik az általam készíttetett toldat pontatlansága. Ez így garantáltan nem lesz sima futású, pedig nekem az lenne a lényeg. Ezért ilyeneken nem is ötletelek, meghagyom másnak a borítékolható csalódást.
    Ez meg úgy ahogy van komplett tévedés az egész. Amikor a százados pontossággal jössz akkor szoktam mondani hogy a gépészeti alapismereteid =0 Ne vedd sértésnek.
    Ezeket az összegeket roppant kétlem. Ha ennyiért megszerzed a mai technika képes pontos megmunkálásra.

    [ Szerkesztve ]

    "Magyarország rég nagyobb volt, De ennél nagyobb már nem lehet. Magyarország beteg nagyon, Nem szereti magát, rágja a gyűlölet. Lassan lépked a fűben a vak zenészek kara. Mondjátok emberek, Ez már Európa?"

Új hozzászólás Aktív témák