- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
- YouTube
- DIGI kábel TV
- Facebook és Messenger
-
IT café
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
keke69
őstag
Sziasztok!
Kb olyan 25.000 ft körül szeretnék média lejátszót venni.Olvasgattam róluk de mindegyiknek van valamiféle hiányossága.Ezek tudatán a kérdésem az lenne,hogy melyiket ajánlanátok!
Válaszokat előre is köszönöm!
Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
keke69
őstag
Lehet rosszul kérdeztem akkor felteszem másképpen.Ebben az árkategóriában melyik az amelyik tud magyarul,lehetőleg az sem baj ha wifis(de nem feltétel),nem akadozik,a gyártó nem kakilja le a frissítéseket ez által a felhasználókat?!
De általánosságban kérdeztem inkább,hogy ebben az árkategóriában melyik a leginkább ajánlott![ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
keke69
őstag
-
keke69
őstag
Sziasztok!
Legyen szives valaki írja már meg,hogy 20-30 ezer forint közötti árkategóriában melyik az a média lejátszó amelyiket érdemes megvenni!A legfőbb szempont a megbízhatóság!
Köszönöm!
-
keke69
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy torrentezés közben ha wifin néznék filmet az befolyásolná az adatátviteli sebességet vagy nincs hozzá semmi köze?Pontosabban arra lennék kíváncsi,hogy wifin filmnézés közben lehetne-e torrentet futtatni a számítógépről?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
keke69
őstag
-
keke69
őstag
válasz v.attis #2874 üzenetére
Lehet,hogy nem fejeztem magam ki érthetően! Tehát a számítógéperől wifin keresztül nézek filmet(általában divx,xvid),és a számítógépről futtatom a torrentet!Ennek függvényében kérdezem,hogy zavarmentesen tudok -e filmet nézni vagy befolyásolná az adatátviteli sebességet és így a filmet nem tudnám nézni vagy pedig a torrentek nem futnának maximális sebességen?Vagy pedig semmi köze a kettőnek egymáshoz?
[ Szerkesztve ]
-
keke69
őstag
Köszönöm a választ,de sajnos nem tudom értelmezni,de ez biztosan az én hibám sajnos
Ha kérhetem le tudnád írni a számomra is értelmezhető módon,vagy másképpen megfogalmazva?A netem 8 Megás.
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
keke69
őstag
válasz v.attis #2889 üzenetére
Köszönöm a válaszodat!Viszont most szeretnék csak venni médialejátszót,és a kérdésemre kapott válasz alapján döntenék,hogy wifis legyen vagy sem(mert árban nem mindegy) a vezeték kiépítése a lanhoz elég macerás ha működne akkor wifis lenne ha nem akkor marad a vinyóról való filmnézés!Ezért szeretném tudni előre!
-
keke69
őstag
Sziasztok!
Lehetőségem lenne venni egyéves garanciával 20.000 forintért 1 A.C Ryan PlayONHD 73100-at.A kérdésem annyi lenne,hogy megéri-e és van benne magyar menü?
Köszönöm!
-
keke69
őstag
Sziasztok!
Erre tudna valaki válaszolni?
A saját fórumán próbáltam csak nagyon kihalt!
Még annyit kérdeznék,hogy firmware frissítés után visszaállítható az eredeti állapot?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
keke69
őstag
Sziasztok Guruk!
Sajnos a topikja nagyon kihalt(A.C.Ryan 73100) ezért szeretném a segítségeteket kérni!
Előre is köszönöm!
-
keke69
őstag
Sziasztok!
Nekem van egy A.C.Ryan médialejátszóm!
Elég hangosnak tünik a ventilátorja(zavaró) ha lehúzom a csatlakozóról nagy kárt csinálhatok vele vagy simán bírnia kell a 4x4 kicsike venti nélkül is?Köszönöm!
-
keke69
őstag
Köszönöm szépen!Pedig pont most húztam le mikor beletettem a vinyót!
De magának a médialejátszónak lehet baja,ha netán addig nem teszek bele amíg veszek csendesebbet?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest