- Hálózati / IP kamera
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 10
- Proxmox VE
- OpenWRT topic
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Microsoft Excel topic
-
IT café
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
veterán
válasz erdoke #27117 üzenetére
Igen, ezt tudom.
A kérdésem lényege az lenne, hogy melyik az a lejátszó most, ami nem 3D-s, nem HDD-s és jelenleg a best buynak felel meg.
Illetve, ha több ilyen is van, akkor melyek ezek.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Integra
titán
válasz erdoke #27480 üzenetére
na igen, ez kell nekem is, eredeti kép, eredeti nyelv és magyar szinkron (nem minden ismerősöm perfekt angolból meg németből sajnos, így kénytelen vagyok). más nem kell. igen, ahogy írtam az nfo-t nyálazom mindig a bitrate után, de ahhoz kell a bd50 is fent legyen, hogy össze tudja hasonlítani az ember. egyébként olyannal még nem találkztam, hogy a bd25 bitrate ugyanakkora lett volna mint a bd50 bitrate, de mostantól tudtasan nézem a remux-ot, remélem segít kiigazodni
milyen hdd-ket használtok amúgy?
5400 vagy 7200 rpm? és milyen file extension? standard ntfs gondolom.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
need
addikt
válasz erdoke #28822 üzenetére
sajnos idő hiányában nem tudok foglalkozni az erősítővel..de elő körben abban kellene némi infó hogy hol találom meg azt hogy a rátett eszköz amin a hang kimegy tudjak változtatni..mert előre nem sikerült a hangot is kivinni a popiról az erősítő felé hdmi-n gyorsan össze dugtam egy kolxal és be lett állítva.. koalxra..de most jó lenne újra kipróbálni..hdmi-n a hang és kép dolgot..!
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
senior tag
válasz erdoke #29479 üzenetére
Köszi szépen
Ejelhar : Neked is
[ Szerkesztve ]
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
BBéci
legenda
válasz erdoke #29969 üzenetére
Számomra egyértelműen csakis az USB kábelen történő másolás elfogadható. Nem okoz gondot a külső házas merevlemezt a laptophoz csatlakoztatni.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz erdoke #29975 üzenetére
Az a program nálam is fut, amikor dolgozom a laptopon, ez napi 8-10 óra, de nonstop bekapcsolva tartani luxus lenne. Gondolom abban megegyezhetünk, hogy praktikusabb USB-n csatlakoztatott merevlemezre másolni.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Avicularia
veterán
válasz erdoke #30087 üzenetére
Ezt vágom, sajnos az androidos stick nem jött be erre a dologra. Laptopon 2.4 GHz-en kb. 10 MB/s-el, 5GHz-en 12-14MB/s tudok wifin keresztül samba megosztásról másolni.
Hiába vettem wifi sticket az androidos stickbe bár 300Mbps-el kapcsolódik a routerre a sebesség nem éri el a 3 MB/s-et, ez meg karcsú a fullhdhez.
Ugyanez a wifi stick ha átdugom laptopba 10MB/s felett tud ugyanazon a hálózaton, szóval érthetetlen miért olyan lassú az androidos stickben.
Esetleg ezt érdemes lenne bepróbálni, működhet a dolog?[link] Végszükség esetén ki tudok húzni utp kábelt, de inkább szeretném enélkül megoldani.
Szerencsére itt vissza lehet vinni a boltba a terméket ha nincs rá szükséged, úgyhogy lehet próbálkozni[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
-
Zenebohoc
tag
válasz erdoke #30265 üzenetére
Több lejátszó leírásában olvastam, hogy csak a készülék által formázott vinyót tudja kihasználni teljesen.
A többi tartalmából csak csipeget.
Önmagában nem lenne gond, de a tervezők gondolhatnának arra, hogy a felhasználónál nem állnak hegyekben a vinyók. Összekapar néhány TB-nyi zenét nyilván arra vinyóra, melyikkel etetné a lejátszót. Hova tegye fájljait míg csőretölti (formázza) azt az értünk élő gyártó megelégedésére[ Szerkesztve ]
Nincs szebb, mint mikor az alázat csendje zenére lázad....(LGT)
-
aktív tag
-
joey04
titán
válasz erdoke #30311 üzenetére
Most még kipróbáltam, hogy a vinyó helyett pendrive-ról néztem, de úgy sincs hangja.
holnap viszem a pendrive-ot meg a lejátszót, és kipróbálom egy boltban másik kábellel. Aztán hétfőn visszaviszem ha nem találok a neten megoldást, vagy itt a fórumon nem tudnak valamit. Aztán lesz egy WD TV szerintem. Elvileg az is tudja amit akarok, egy picikét még olcsóbb is, és eddig csak pozitív tapasztalatom van a márkával.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
-
Darth_Revan
veterán
válasz erdoke #30533 üzenetére
Totál kezdő vagyok ezen a téren, erősítőre nem is gondoltam, csak hangfalszettre vagy csak együtt menne a 2 dolog?
Ha megoldható, hogy mindkettőt hozzá lehessen kötni az jó lenne, de nem feltétel, max átdugnám a kábelt, amikor a másikat használom. Természetesen nem egyszerre menne a kettő, mindössze kényelmi szempontból lenne előnyös.
[ Szerkesztve ]
-
mhmpista
aktív tag
válasz erdoke #31016 üzenetére
Attol hogy az Nmagot hasznalod meg ez nem igaz az egesz netre.
Az eredeti realesek nagy szazaleka bizony bevan tomoritve.Amugy valojaban nem tomoritve van mert a tomoritett formatumot tovabb tomoriteni nem lehet, hanem becsomagolva, ftp es tarsai miatt....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest