Új hozzászólás Aktív témák

  • #75912448

    törölt tag

    válasz xtremetuning #44463 üzenetére

    Elméletben: ;)

    Kodi+DSPlayer/MadVR valóban instabil még, de kényelmességet tekintve abszolút high end jövő. Ha az ember tudja mit miért állít, mi miért nem működik még, már most is OK lehet.

    Kodi+MPC/MadVR+PDVD viszont beton stabil ha nem nem piszkáljuk naponta, pöccre belőve az adott rendszerhez mérten. Nyilván a csicsás lejátszás közbeni felület bukta, menüben viszont marad. Tápot kell a rendereléshez, VGA és igényekhez mérten kiválasztani (legyártatni), ami nem egyszerű feladat. Ezen kívül kompromisszum nélkül, hang, tekerés ;) és egyéb problémák ismeretlenek.

    Mindkét megoldás alkalmas color managementre, szín(helyesség), bőrszín fetisisztáknak, ha arra a projektor is alkalmas, jobban mondva képes megmutatni a különbséget és arra a szemünk, ingereink is vevők.

    Ha a Cinemaster és tsi után ránézel, meghallgatsz egy ebben a formában összehangolt láncot ... nem mondok semmi bántót. Nyilván a táp és megfelelő ház lehet egy Oppo ára is, vagyis egész biztos, DIY emberkék ezen a ponton spórolnak, valószínűleg itt marad a legkisebb luk, ami hoz-visz a teljes mozit tekintve.

    Vagy használod a CV-t, mellé Primare és vagy egy Popi arra az 1 hétre amíg kipróbálod és elfelejted a 3D-t örökre. De azt sem tartanám tragédiának ha néha-néha a Popcornnal kéne megnéznem egy 3D filmet. Vagy upgradelsz a jelenlegi rendszeredben szoftveresen és hardveresen is.

Új hozzászólás Aktív témák