Új hozzászólás Aktív témák

  • dh66e

    veterán

    Elmondok egy jó kis történetet a WDTV G2 lejátszómról.
    Ez a régi wdtv hd újabb kiadása hasonló vassal mint a Live csak hálózat nélkül és kevesebb rammal.
    Durván 2éve vettem tehát már nem mai darab és a gyártó kb 2db frissítést adott ki összesen,de ettől a funkciói nem nőttek esetleg a stabilitása.Mérges is voltam rájuk hogy nem képesek megoldani pl. a tömörített fejléces .mkv fájlok lejátszását egy frissítéssel.Majdnem eladtam már mikor ráakadtam egy orosz oldalra ahol rendesen buherálták ennek a típusnak a szoftverét.
    Azóta a lejátszó mindent zabál jóformán,stabil -ami azért fontos az ilyen moddolt fw-k miatt- és még a hálózatot is bírja wifin keresztűl you tube,flickr,picasa,netrádiók internetes tv-k, torrent kezelés,színes ill.nagyobb méretű feliratot tud megjeleníteni,külső dvd-ket,blu ray-t kezeli (gyári filmeket is lejátssza!!!),sokkal korrektebb a infó sávja, elalvás időzítő van benne ez nekem nagyon jó mert kikapcsolja az lcd tv 10 perc állás után- stb stb stb.Persze van hátránya is az OSD-je elég szimpla.Egy ilyen lejátszó ma 13-15k van használtan.
    Egy a lényeg nem egy csúcs volt már akkoriban sem az enyém,de lehet hogy a Himedia is hasonló utat fog bejárni csak kell hozzá egy jó hekker aki szinten tartja évekig. :)
    (Az is igaz hogy gyárilag a Himedia többet tud alapból lejátszani mint az én WD-m(24k) anno- fele annyiért se.)Van rá esély ha ugyanilyen chipset-es komolyabb tudású lejátszó fw-jét át tudják törni.Akár más gyártó termékét is.
    A havernak bejött a Himedia nagyon a bajai ellenére csodát ő sem várt, igaz csak egy HD ready tv-n nézi ezért a kép megjelenítéséről nem tudok nyilatkozni.10.000 magyar forintért.Anno boldog lettem volna ennyiért ilyen tudású lejátszót kapok.Persze így utólag már nem bánom hogy a wd g2 vettem meg. :)

Új hozzászólás Aktív témák