Új hozzászólás Aktív témák

  • spidersoft

    senior tag

    Mivel ide is tartozik a dolog, így ide is betenném, hátha a nyitott kérdésekre pont olyasvalaki tudja a választ, aki ide jár, oda meg nem... tehát:

    - Hogy tudom meg egy eSATA aljzatról, hogy poweres-e? Legalább 5V legyen rajta, 12V valszeg ezen nem lesz (5V a bejövő táp).
    - Hány Wattot eszik egy USB-s külső DVD-író olvasás közepette? Írni a célhelyén nem fog, de csak olvasót meg nemigen árulnak.
    - Miképp lehetne lelimitálni a pergetési sebességét az írónak? Firmware-esen kellene, nem a PC-kben/HTPC-kben alkalmazható software-es módokon, lévén itt nem futhat a lassítóalkalmazás a gépen... illetve ha igen, akkor az linuxos, de hogy hogy kellene belehergelni a készülékbe, arról gozomnincs.

    Egreat R6A játékoshoz lenne, ami a (szerintem hibás) HDMI kezelése miatt kapott egy hekkelt A.C.Ryan tudatot. Az volt a hiba, hogy bedugott HDMI-vel nem indult el a kütyü, végtelenciklusban rebootolt. Emezzel a firmware-rel megyen szépen. Én azt se bánom, ha valaki megmondja, hogy ebbe a médialejátszó-linuxba hova lehet betenni a drive limitálást, és akkor nem kell bántani az író firmware-jét. :))

    Előre is köszönöm! :)

    Az eddig megfejtett részek ehun olvashatóak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák