-
IT café
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi.Sz
senior tag
Tudna valaki linkelni egy HiMedia HD560B 1.0.5.3 firmware-t? A gyári letöltő link x % után mindig megáll...
Feltettem az Enhanced verziót, de azzal rengetegszer újraindul...
[ Szerkesztve ]
Notebook: Lenovo ThinkPad T61 - Desktop: AMD FX-8320 Eight-Core
-
Mezga Aladár
veterán
válasz tarkatehen #10299 üzenetére
Kösz akkor ext3 lesz. Winhez van drivers.
(#10300) Peak Alapértelmezett formázás, nem nyúltam a szektormérethez.
[ Szerkesztve ]
-
Ed Parker
nagyúr
az 0-án van,de nekem a 210-en csak ritkán csinálta azt hogy halk volt aztán mikor rányomtam ugrott a hangerő 30%-ot
nem tudod hol az az oldal ahonnan lehet ezeket a demo videokat letölteni?
csak hogy kipróbálhassam több formátummal hálózatban az a300-at?Peak:feldobnád a tesztfájlokat máshová,3,5K-val csepeg lefelé,az életben le nem jön.
mondjuk a told a cuccot oldalra. légyszives.[ Szerkesztve ]
-
Imdre
aktív tag
-
erdoke
titán
válasz Brandys #10295 üzenetére
PC és NAS között rendben van a 60 MB/s, de a PC-NAS-A300 útvonalon már gyanús. Az is igaz, hogy a 60 Mb/s pedig gyanúsan kevés lenne. Mivel méred egyébként? Néha érdemes elenőrizni egy átlag számolásával, azaz megmérni az időt, és elosztani vele az adatmennyiséget, ami átment.
A legjobb aláírás a héten
-
vlaho
aktív tag
válasz Patice #10328 üzenetére
Köszi. Felraktam, működik. Kipróbáltam a HD hangos patchet, valamit javult, de még nem jó.
Én külső vinyót használok, arra tettem a Zappitit. Nem akarom belerakni, mert szerintem melege lenne bent. Tiéd mennyire melegszik? Főleg az alját érzem melegnek.Mindenki jó valamire.....ha másra nem,hát elrettentő példának
-
Patice
Topikgazda
Ja, a Dune alulról nekem is melegebb, persze hogy ott mert ott van az alaplap + a chip is lefelé "néz". Olyan 30-35 fokos lehet az alja, meleg, de simán rajta tudod hagyni a kezed.
A teteje meg így vinyó nélkül épp hogy érezhetően langyos.
Eladó: Intel NUC J5005, Xbox 360, Daewoo Matiz, Lenovo dokkoló
-
BBéci
legenda
Ha lenne 2,5-ösöm, gondolkodás nélkül beletenném, roppant hasznos szolgáltatás, amit vétek kihasználatlanul hagyni.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Patice
Topikgazda
Arra van kitalálva, hogy legyen benne. Másrészt egy 5400 rpm fordulatszámú green, kis notivinyó szerintem nem hiszem, hogy annyira fölmelegítené, hogy ebből bármi probléma legyen.
Amúgy meg van rá egy év gari. A vinyó betétele rendeltetés szerű használatnak minősül és ha megfő a gép, akkor megy vissza.
-
Patice
Topikgazda
válasz FrezeR #10332 üzenetére
Lassan sikerül kiismernem a tulajdonságait. Eddig meg vagyok elégedve vele, nem tökéletes ez sem persze, de ahogy olvastam a fórumot egyik lejátszó sem az.
Nem volt még előtte médialejátszóm, A.C.Ryan HD 2 Mini működését láttam még vásárlás előtt, az sem volt rossz.
A Dune képe nekem jobban tetszik, a hangjával is meg vagyok elégedve. Az optikai kimenetét használom, amit egy Lupus C MKIII DAC-on keresztül kötöttem a sztereó hangcuccomhoz.
Hálózati funkciói nagyon jók, elég gyors is. Jól együtt működik a Win7-es gépemmel.
Kényelmes vele nagyon a zenehallgatás, filmezés. Nem kell szenvedni a vinyókkal, pendrive-okkal, ide-oda dugdosni. Ha kell valami a gépemről, akkor megkeresem és kész.
Ha lesz bele való vinyó is, akkor még kényelmesebb lesz. Igyekszem minden funkcióját kipróbálni majd, pl: netrádió, on-line stream-ek (érdeklődés szinten), Zapitivel jukebox adatbázis, csak a látvány miatt, a torrentezős képességeit is majd felmérem, ill. a NAS funkcióat, távoli elérést.
-
Mezga Aladár
veterán
Jó kis kütyü ez a 301-es, kár hogy nincs rajta koax.
-
v.attis
őstag
A playon hd2 mini-nél jobb az új wd tv live? A minivel nem nagyon vagyok megelégedve, eszméletlen lassúnak tartom. Ha már egyszer elindítom a médiát, akkor nincs gond, de mire pl kikeresek a vinyón egy nótát...! Nem szeretem, de jó, hogy van nas funkciója.
-
prmcsk
addikt
válasz Mezga Aladár #10343 üzenetére
SPDIF van rajta, de koax az nincs...
A koaxnak kívülről egy RCA aljzatnak kéne lennie, vagy ügyesen rejtegetik ?
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
prmcsk
addikt
válasz Mezga Aladár #10346 üzenetére
A feliratot látom én is (audio/video egybe out), csak a szabvány (RCA aljzat) kivezetést nem.
Erre írtam, hogy talán ügyesen rejtegetik, vagy egy speciális "minden egybe dugón" az is rajta van ?
[ Szerkesztve ]
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
törölt tag
válasz prmcsk #10347 üzenetére
Itt egy Jack kimenet van, venni kell rá/tartozék hozzá speciális 1jack-3RCA adapter amin sztereó hangkimenet és kompozit videokimenet található. Régi videokameráknál is használatos olyan dugó.
Ezért koax a neve (mindent egyben) nem keverendő a coaxial (S/PDIF digitális kimenet) csatlakozóval.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest