Új hozzászólás Aktív témák

  • Intruder2k5

    MODERÁTOR

    Felpakoltam a routerre a WGET-et, és hozzá egy WEBUI-t, a http, és ftp letöltések kezelésére. Egyszerű http és ftp letöltést próbáltam, az működik, de elvileg tud jelszavas oldalról is tölteni, illetve szüneteltetni majd folytatni a letöltéseket, persze amennyiben ezt a kiszolgáló szerver is támogatja. Utóbbi funkciókat még nem próbáltam ki. Kezelőfelülete meglehetősen fapados, de a célnak megfelel...

    Ha valakit érdekel, itt megtalálja: LETÖLTÉS

    Ki kell csomagolni a .../www_root/cgi-bin/Mwget mappába a file-okat, majd a /data mappában lévő két cgi file-t meg kell szerkeszteni, kitöltve a helyes elérési utakkal, amit persze létre is kell hozni. (letőltési, tasks, és log mappa)
    Kell egy ipkg install perl, és egy ipkg install wget
    A lighttpd.conf-ban engedélyezni kell a cgi modult, majd lentebb a module beállításainál is ki kell venni a #-et a sorok elejéről, és az elérési utakat /opt/bin/perl -re átírni.
    Majd egy lighttpd restart után http://my.router/cgi-bin/Mwget/Mwget.cgi linken elérhető a wget.

    Nálam annyi hibája van, hogy %-ban nem mutatja, hogy hol tart a letöltés, illetve a sebességet sem írja, csak azt, hogy eddig mennyit töltött le a file-ból, illetve mekkora a teljes mérete. Ha valaki erre tudja a megoldást, örömmel várom! :-)

    ui.: Amúgy a csomagban van egy pdf leírás a telepítésről, bár ha azt követed, akkor néha improvizálni kell

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák