Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz Dragon3000 #6309 üzenetére

    Nem a 650 mbitről van szó, hanem a két fallal arrébb mérhető jelentős jelszint és sebességtöbbletről, tudod, ez az,a mirl minden harmadik kommentelő is ír ebben a csoportban.
    Itt csak egy könnyen összehasonlító értékről írtam, és ugye a 27 ezer forintos routert hasonlítjuk össze a 26 ezer forintos routerrel.

    vargalex: Ugyanaz van az asussal is, a gyári korlátozott képességű, az openwrt mindent tud, itt is arra vár szerintem mindenki, hogy legyen mit feltolni. Az ár alapján lett egymáshoz mérve, szerinted antennaszám, szélesség, tömeg, vagy mi alapján érdemes két eszközt összemérni? Ha drágább lenne, akkor lehetne fújolni, hogy még AX is van benne, de pont ez a lényeg, nem drágább, arról én nem tehetek, hogy az egyik az azonos ár ellenére sokkal többet tud. A hozzászólás elején is írtam, mindez azoknak szól, akik nem a router mellett ülve, hanem 3-4 fallal arrébb már panaszkodnak.

    A gari kérdés egy érdekes dolog, két routerrel volt az elmúlt kb 20 évben bajom, egy Asus Wl500gP, ami csak úgy fogta magát és megmakkant, ezt még sa topicgazda sem tudta feltámasztani, meg most az AC65P, amit végül közel két hónap után cseréltek újra. Soha márik router nem döglött meg nálam, még volt villámcsapott tp- link is, aminek a wifije tökéletes a mai napig, a lan portok halottak. Kb 15 éves lehet. Szóval a gari kérdés szerintem sokadrangú kérdés.

    Mindegy, ti dolgotok, hogy miként értelmezitek a posztot, én leírtam a tapasztalataimat, ennyi volt a célom.

    [ Szerkesztve ]

    49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025

Új hozzászólás Aktív témák