Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    Sziasztok!
    Na ez miért lehet?
    Februárban vettem egy AC65P-t, gyári rendszer már 5-6 nap után nem volt hajlandó menteni a beállításokat, utána elment a net, restart mindig megoldotta, QoS, WMM kikapcsolva persze. Két hét után ez okból rákerült a vargalex- féle openwrt, amit én ezúton is köszönök, de sajnos nem oldódott meg a dolog, ugyanúgy vacakolt, már a végén minden nap hajnali 4:30-ra egy restartot állítottam be, hogy megmaradjon a net, amúgy 4-12 nap között mindig elment valamikor, restart után jó lett.

    Vettem egy másikat, máshonnan, gondoltam hátha másik gyártás, talán nem nyúlok mellé. Megjön, vargalex- féle openwrt felrak, minden szuper, ment 13-14 napig egy röccernés nélkül, na, gondoltam ez a tuti. Viszont amikor felraktam az openwrt-t, ugye kétféle van, az egyszerűbb- újabbat tettem fel, amin nincs hd idle, és az nálam egy dologban lassabb, nasom van a másik szobában, felcsatolt mappkákat használok, és mikor fájlkezelőből be akarok oda lépni egy reggel indítás után, gondolkodik 4-5 másodpercet, a régebbi, bővebb kiadással meg nem. Nosza, felcsapom a régit, mentés megvan, amúgyis azt használom már év eleje óta... Szóval az újabbnál egy gyári beállítás, restart, menüből feltolom a régit, újraindul, visszateszem a beállítást, és mindennek jónak kellene lennie. Ennek ellenére fogta magát, és 3 nap után elment a net... Pont úgy mint az előzőn, minden működik látszólag, ledek, de nincs webes felület, és nincs net, restart után minden tökéletes.

    A hálózat tuti rendben van, 3 db switch, cat5e és cat6 kábekel, kamerák, gépek, minden működött előtte, az openwrt-s wdr-3600-asom 200 napos uptime-okat tudott.

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák