Új hozzászólás Aktív témák

  • ftamas0201

    senior tag

    válasz kano #14330 üzenetére

    Linksys WRT routeren aztán asus n18u és az ac66u b1 routeren is csak tomatot használtam szóval ez egy elég hosszú karriernek mondható a tomato firmware-val, legalább 10 év. Most mivel ezen az ax86s-re nincs, a merlint használom.
    Én megmondom miért váltottam még anno tomatora az asusok esetében. az akkori gyári fw-k nagyon megbízhatatlanok voltak számomra, portforward borzalom volt, hol működött hol nem, az internet kapcsolat is instabil volt, nem beszélve arról hogy heti egyszer minimum lefagyott.
    Nagyon rosszak voltak a kezdetleges asus fw-k. Tomato beton stabil fw a mai napig, számomra is sokkal jobban használható, jobban testreszabható funkcionalitással.
    Viszont, szerencsére a gyerekbetegségeket amiket akkor tapasztaltam kijavították mára rendesen asusék, így nagy probléma nincs a mostani rendszerrel legalább ha már nincs tomato rá :D
    Stabilnak stabilnak mondom, porttovábbítást jól viseli, egyedi dhcp-t is viszonylag jól kezeli ha egyszer sikerül beállítani és lefrissít, és az aimesh ami egy nagyon jó találmány két szintes a ház, nem váltogat észrevehetően hálózatokat, szóval hozzá lehet szokni szerencsére :) (Igaz egyszer volt egy furcsa jelenség hogy úgy lefagyott most ez az ax86s hogy csak a hardreset segített neki de ott volt valami furcsa áramszünet is meg a csillagok helytelen állása, azt nem fognám az fw-re és a routerre, ott az áramszolgáltatásnál volt valami problémám a szünetmentes ellenére)

Új hozzászólás Aktív témák