Új hozzászólás Aktív témák

  • #20221952

    törölt tag

    válasz dkess #10870 üzenetére

    Most írjam azt, hogy az újabb Telekomos ember nem is értette, hogy mit akartak az előszobával a kollégák, amikor a TV a nappaliban található és neki eleve az lett volna a jó, ha ott van az optikai kábel vége. Egyszerűen fogta és a nappali és előszoba közötti koax kábelt kihúzta a fali csatornából, illetve ezzel együtt az optikát behúzta és a meglévő optikával összeforrasztotta egy ilyen eszközzel.


    Igen, korábban DIGI volt és az elmúlt négy évben nem volt olyan nap, amikor elégedett voltam a tv a szolgáltatással, pedig volt tapasztalat DVB_C és szolgáltatói eszköz külön-külön és együttesen történő használata esetén is, sőt még UPC, akarom mondani Vodafone Horizon GO is ki lett próbálva a tv-n és nem volt jó a kép minősége (és ahogy írtam, nem a bitrátára gondolok, mert az - nekem - a Telekom esetében is lehet bőven több). Próbáltam az össze képmódot, az RTINGS ajánlott beállításait, de sohasem volt jó a kép, de legalább nem olyan problémám, mint másnak, hogy apró megakadások bosszantották a tv vételt.

    Egyébként a kábel lecserélése tényleg nem egy nagy feladat, de többe került volna, mint az egy vezeték nélküli hálózatra képtelen géphez venni egy a sávszélességet maximálisan kihasználó vezeték nélküli kártya vásárlása, ráadásul egyik gép sem képes vezetékes hálózaton 1000MBps-nél nagyon sebességre ...

Új hozzászólás Aktív témák