Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz TeeJay #10618 üzenetére

    Főleg ha van hack az AX58U-ra hogy AX82U legyen belőle - ha lenne akkor már megoldották volna, valaki írta, hogy hiába a közel azonos hardver, mert a zártság miatt nem valószínű, hogy sikerül a hack. Ha tényleg ua. a hardver akkor miért nincs rá Merlin? Talán mégsem ua?
    Biztos az AC65P = AC85P-nél túl hamar kiderült az egyezés és kutya se vette a 85P-t :D - az AC65P/AC86P esete más, mert ott minden ua., hardver, dizájn, stb., AX58U/AX92U esetében maximum a hardver ua, de az sem teljesen, más a ledek vezérlése, lefedettségben az AX82U jobb, elég rég volt AX58U próbám, az kb. az AC65P-vel volt egyszinten, ahhoz képest az AX92U, AX82U sokkal jobb eredményekre képes ugyanazon helyen, ua. beállításokkal. AC65P/AC85P esetében az árkülönbség is elég nagy volt, 40-50%-os, AX58U/AX82U esetében meg 20-25%-os a különbség, míg előbbiek esetében megéri az olcsóbbat venni és okosítani addig az utóbbiak esetében már nem feltétlenül, nem éri meg annyi időt fektetni a hackelésbe.
    Csak és kizárólag a Merlin miatt gondolkodom elvi síkon, hogy lehet megbarátkozom az AX58U-val, még akkor is ha gyengébb, viszont ha a gyári szoftvert nézzük akkor AX82U jobb és alig drágább.
    Egyébként nem értem, hogy miért foglalkozol mindenféle hackeléssel amikor gyárit használsz az AC65P-den. :)

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák