-
IT café
ASSASIN'S CREED ORIGINS
Új hozzászólás Aktív témák
-
szallasi007
őstag
Nekem holnap hozzák ps4-re. Sose volt még ilyen de pont beteg vagyok, szóval nincs jobb dolgom mint meginni fél kiló Neocitrant meg csapatni 4k-ba
-
Tr10
újonc
Sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy hogy lehet pc verzión van felirat a konzoloson meg nincs
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz PowerBuldog #211 üzenetére
Ma delutan. Pontosabb idopontot nem tudok. Valamikor 3 utan.
Live-Die-Respawn
-
PowerBuldog
veterán
Számomra kicsit visszás, hogy 1 nappal a megjelenés előtt lehet csak értékelést kiadni.
Mintha azt sugallnák, hogy szar a játék, és nem engedik, hogy szó legyen róla.
Úgy gondolom, hogy ha a kiadó jónak tekinti akkor inkább legyen 1 héttel előbb értékelés pl, és az megdobja az előrendeléseke.Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nyilván engedéllyel streamelnek, de amúgy délután 2 előtt ha valaki megszerzi idő előtt a játékot konzolon, az nem igazán streamelhet. A délután 2 azért lényeges, mert az első időzónában, Új-Zélandon akkor lesz éjfél, vagyis hivatalosan is megjelenik a játék.
(#215) PowerBuldog
Ez kb mindenhol így van. Egy, max két nappal megjelenés előtt jönnek ki a tesztek. Néhány kivétel van, ahol akár egy héttel a premier előtt olvashatjuk már az értékeléseket, de ez ritkább. Nyilván ez attól is függ, hogy az adott médium mikor kapja meg a játékot tesztelésre.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
atainprison
senior tag
Sziasztok!
A legutolsó AC amivel játszottam a Revelations volt, szóval elég sok részt kihagytam. A kérdésem az lenne, hogy a szériában a jelen kor (vagy közeljövő nem tudom, a Desmondos szálra gondolok) mennyire van erőltetve (a régi részekben elég sokat volt)? Ez a rész érdekelne, de ha a sok rész kihagyása miatt nehezen lenne érthető számomra akkor kihagynám ezt is.
Előre is köszi a választ!
-
PowerBuldog
veterán
válasz atainprison #217 üzenetére
Origins = itt kezdődik az egész Assassins testvériség. Szerintem egyáltalán nem gond, hogy kimaradtak az előző részek.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
atainprison
senior tag
válasz PowerBuldog #218 üzenetére
Ok, azt értem, hogy abból a szempontból eredettörténet, de a jelen korral mi van? Vagy ezt már nem úgy mutatják be, hogy valaki a jelenben egy Animusban fekszik és átéli a DNS-ben lévő emlékeket?
-
Zsinder
aktív tag
válasz atainprison #219 üzenetére
A Black Flag-től kezdve nagyon le lett egyszerűsítve a jelen, kb semmiről nem maradtál le. Desmond története a 3. részben ér véget.
-
Gery9112
őstag
-
Gery9112
őstag
válasz DeathAdder #223 üzenetére
Mégis számomra nem sok minden maradt meg. Lehet ha újra játszanám más lenne a véleményem. Arra emlékszem, hogy a Revelation óta nem fogott meg a jelen szál pedig rémlik, hogy több helyszínen is játszódott és a befejezésnél azt hittem, hogy majd választhatunk de végül fix befejezést kaptunk.
Mondjuk ehhez az is hozzátartozik, hogy vártam a 3. részt mint a Messiást, a gyűjtői kiadást vettem meg de nagyot csalódtam. A hajókázás jó volt, de minden más téren alul teljesített a számomra és a katarzis is elmaradt a végén mert le lett tudva egy oké elhárítottuk ezt a katasztrófát, menjünk tovább befejezéssel. Ez a befejezés csak azért volt nagy csalódás nekem mert a 2. rész óta erre a katasztrófára volt kihegyezve az egész jelen kori szál és úgy éreztem, hogy túl könnyen lett lezárva.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
DeathAdder
veterán
válasz Gery9112 #224 üzenetére
Kinek mi jön be, szubjektív
Elejében én is erőltettem az Ezio szál lezárása után a 3-at, de nagyon gyorsan megtetszett, speciel nekem nagyon tetszett az egész.
A Revelations jelennek úgy lett vége, hogy a régen várt Nagy templomot megtaláltuk, és a 3. rész jelene már teljesen ott játszódott (bár egyszer el kellett hagyni ha jól rémlik). Sok részletet ott tudhattunk meg az első civilizációról, Junóval is sokszor találkoztunk. Engem nagyon felcsigázott annó az ac3 jelenkora, de azóta is le kb van lőve az egész.
-
Gery9112
őstag
válasz DeathAdder #225 üzenetére
Persze azért is írtam, hogy számomra ez maradt meg a harmadik részből, teljesen szubjektív.
Igen valami rémlik, majd talán egyszer PC-n újra nekifutok a 3. résznek. Ettől függetlenül tény, hogy azóta csak arra volt jó a jelen kori szár, hogy megszakítsák a játékmenetet, mint a reklámok a TV-ben.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
DeathAdder
veterán
válasz Gery9112 #226 üzenetére
Hát kb épp tegnap szedtem össze a legutóbbi 2 rész jelenjét néhány sorban. Sajnálom h így lelőtték, talán az idei komolyabb lesz.
-
Gery9112
őstag
válasz DeathAdder #227 üzenetére
Köszi, olvastam tegnap, meg a Syndicate-nél friss még az élmény. Ettől függetlenül érdekelt mert a Unityt nagyon hamar otthagytam és nem tudtam, hogy a Syndicate a Unity jelenkori szálát viszi tovább.
-
VTom
veterán
válasz DeathAdder #225 üzenetére
Nekem is nagyon tetszett a harmadik rész, ktszer nyomtam végig. Ezio után jó volt a teljesen más karakterű főhős, meg a másfajta környezet. Plusz a játék elején a csavarnál lehidaltam teljesen.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
veterán
Nekem személy szerint történetre és játék élmény terén is jobban tetszett az Unity.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Rony949
őstag
Számomra a 3 borzasztó élmény volt. A sztorin kívül semmi pozitívumot nem tudok mondani. A főhős egy érdektelen senki, ráadásul a szinkronszínésze pocsék munkát végzett, mert nem hiszem hogy az amerikai őslakosok ilyen érzelemmentes tuskók voltak. Ezen kívül meg ott volt az a borzasztó irányítás. Connor mindenhova mászott csak oda nem ahova ténylegesen akartam. Még SÉTÁLVA is képes felugrani a lépcsőkorlátra. (Xbox 360 kontrollerrel játszottam, szóval pont hogy egyszerűbbnek kellett volna hogy legyen az irányítás)
[ Szerkesztve ]
-
Xerxész
őstag
válasz DeathAdder #227 üzenetére
Talán rájöhettek (bár ilyet kijelenteni már egyenesen istenkáromlás), hogy konkrét jelenbeli főhős nélkül nem lehet maradandó jelen szálat fenntartani. Bár személy szerint nekem a Phoenix Project témája nagyon bejött, kár, hogy azt képregényben rendezik le.
Amúgy abból, amit a spoileres képekből láttam, vannak már sejtéseim, hogy mi lehet majd
Layla Hassantörténete...legalábbis ebben a részben. Eléggé Black Flag-gyanús a dolog, elvégre Ashraf Ismail csapata csinálta.[ Szerkesztve ]
-
VincentVG
senior tag
https://www.youtube.com/watch?v=aZG_PFZh-HQ
[ Szerkesztve ]
-
morfondőr
őstag
Összesített pontszámok
Elég jó játék lett a tesztek alapján, persze ez is bugos, meg droppol, de én nem fogok ez miatt a falnak menni. Sztori kicsit középszerű, amit sajnálok, de sok apró részletre is figyeltek a fejlesztők, ami dob az élményen és a látványon!
Kritikusabb teszt az egyik kedvenc videósomtól: ACGSteam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Anonymus23
veterán
Lesz vajon a játékban coop/online rész (pl mint a BF/Unitiynél, tabletes minijáték stb).
Vagy mint korábban, ahol lehetett küldeni az assassinokat küldetésekre.Vagy full single az egész?
;) - The Power of the Light Side
-
Gery9112
őstag
válasz Anonymus23 #237 üzenetére
én úgy tudom, hogy full szingli és nagyon remélem, hogy így is marad
Az AC multija nem lenne rossz de a Ubisoftnál szökőévente van olyan cím, aminek a multiját normálisan tudja támogatni.
-
Anonymus23
veterán
válasz Gery9112 #238 üzenetére
A Unityben a küldetések 4 fővel azért az tetszett, persze ott is a lag csúnya volt.
Kétségtelen, hogy pl Division tömve van csalókkal, és nincs benne AC, szóval akkor ennyi.Ilyen minijáték sincs semmi? Anno jól jött a tablet/mostmár elég erős okostelefon, hogy napközben gyűjtsön az ember egy kis plusz pénzt
;) - The Power of the Light Side
-
szallasi007
őstag
Nálam konkrétan szaggat ps4 pro-n
-
VincentVG
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
front3r
őstag
válasz szallasi007 #241 üzenetére
Az hogy lehet? A tesztek alapján nem kellene... A tv-d nincs elállítva? HDMI-nél lehet állítani ezt azt, volt már akinek ez megoldotta a szaggatást.
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
veterán
válasz szallasi007 #241 üzenetére
Az mondjuk úgy kemény.. Most akarok PS4 Pro-t venni, mert inkább az párti vagyok, de akkor lehet mégis X-et kellene.....
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Fred23
nagyúr
Jó írás a játék hardveres oldaláról. (Mobilról olvasom éppen.)
-
VincentVG
senior tag
válasz Anonymus23 #210 üzenetére
Koszi. Kinguin lett vegul... sajna csak ejfelkor adjak a Uplay kodot, pedig elotoltottem volna, h reggel mehessen egybol a moka... de nem
-
Televan74
nagyúr
Én most vettem meg nemrég a CDKeys -ről,már előtöltöttem.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Rony949
őstag
Már csak egy bő 2 óra. Ti hogy bírjátok?
-
szallasi007
őstag
Hát akad, de az a durva hogy az átvezető videók alatt olyan mint a képregény
Samsung csoda 4k tv, Horizon Zero nem akadt.
Pl homokvihar van akkor durva mit röcög.
A sztorit meg hát nekem kissé furán adják elő de nem spoilerezek
Új hozzászólás Aktív témák
- 1000W-os Hátsó Motoros Újszerű Mountain Bike gázkarral
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest