Új hozzászólás Aktív témák

  • myckey

    veterán

    Ez nagyon hosszúra fog nyúlni, pedig már Origins 140 óra is megütött...

    22 óra, 7% térkép és 10 % haladás , sztm karácsonyig elleszek vele :DDD erre már nem fogok úgy rágörcsölni, ahogy azt tettem odaát, 100 óra körül. csak szépen egészségesen, komótosan.

    A harcot teljesen megszoktam, és nagyon tetszik ez a háborús helyzet, rohadtul nem érdekel hogy lopakodás meg bérgyilok ésatöbbi....élvezetes a harcrendszer, jobb mint.....persze lopakodok is, de csak ha a helyzet úgy kívánja, mert nem vagyok elég erős. Mindig azt teszem, ami a célravezető és legjobban esik.

    Rengeteg tennivaló van, ez a másik dolog, ami most még jól esik. Meglátom később, bár ha nem erőből csinálom, akkor sztm nem lesz baj.
    Ezek az innen onnan felszedhető küldetések, elég érdekes, van benne nagyon egyszerű és van benne érdekesebb is, de a mennyiségen meglepődtem. tényleg nem győzök ide oda rohangálni közöttük :DDD

    A karakterfejlesztés továbbra sem mozgat jobban, jó hogy komplexebb, tetszik is, de egyelőre felrakok egy alap akármit, aztán mehet a harc. Itt mondjuk jobban váltogatom a fegyverzetet, mert érdekesebb ezzel azzal harcolni, ilyen olyan ellenféllel szemben. Jobban kijönnek a különbségek.
    Ami nagyon tetszik, az a felszerelés megjelenésének a változtatása, rohadt jó hogy a számok és mutatók megtarthatók, de a skineket tudom változtatni, így olyan kinéztem lesz, ami nekem leginkább tetszik, ráadásul nem kell beáldoznom érte a jó értékeket ! Vizualitás powa :C

    "Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

Új hozzászólás Aktív témák