- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hoorus
őstag
Asrock Z77 Pro4-nél azt be lehet állítani valahol, hogy az USB portok ne töltsenek, ha kikapcsolom a gépet?? Már nem egyszer felejtettem bedugva a külső vinyómat és így pörgött egész éjszaka üresben...
-
Hoorus
őstag
Erre valaki? [link]
-
Hoorus
őstag
Szia!
Én EZT ajánlom, vagy ennek a 4 GB-os verzióját, mert gondolom lényeg a dual channel.. Z77 Pro4-ben használok belőle 2 db modult és tökéletesen működnek, pedig nincs rajta a támogatási listán. Az 1,5 v is rendben van..
Memória olvasás, írás egyaránt 20 000 felett. Nyilván Sandy procival nem lesz ennyi, mivel ha jól tudom 1333 MHz-et támogat (ebben nem vagyok teljesen biztos), de azért gondolni kell a jövőre is. A lapodba bármikor beleröppenhet egy ivy bridge prockó is..
[ Szerkesztve ]
-
Hoorus
őstag
Sziasztok!
Egy nagyon nagy problémám lenne. Mégpedig egyik pillanatról a másikra eltűnt az összes overclock funkció az UEFI-ből. Egy i5 3570K procim van. Eddig szépen ment gond nélkül 4,2 GHz-en, most meg a max szorzó amit adhatok neki az csak 38.. És ez még nem minden. Az integrált grafikus kártya, ami ugye a prociban van, egyszerűen eltűnt. Az "Onboard" lehetőség eltűnt a választható listából... csak Pci expressz és Pci lehet választani... rendes VGA nélkül nem is indul el a gép...
Ez azóta van, mióta tegnap új hűtőt kapott a proci, egy AC Freezer 13 Pro-t... 1-2 órát ment, semmi gond nem volt, hűt is szépen, utána a gép egyszer csak kikapcs, és utána ezek a mostha állapotok fogadtak csak...
Szerintetek mi lehet a gond?
Asrock Z77 Pro4 alaplapom van és egy 500-as Chieftec CTG500 80P táp..Válaszotokat előre is köszönöm...
-
Hoorus
őstag
Köszönöm a segítő jellegű hozzászólásokat. Úgy néz ki, rendbe jött. Nem tudom, mi lehetett a gond..
-
Hoorus
őstag
Sziasztok!
Valaki le tudná írni nekem, hogy mi a különbség egy Extreme4 és egy Fatal1ty Z77 Performance lap között?
Én szinte csak a Sata portok közötti differenciát vettem észre..
Köszi
-
Hoorus
őstag
szerk..
[ Szerkesztve ]
-
Hoorus
őstag
Nah nem offolom jobban szét a topikot ígérem...
Megvan az extreme4 lapom. Az lenne a kérdésem, hogy melyik csatikra kössem a ventiket ahhoz, hogy lehessen őket szépen szabályozni is?
Egyébként észrevettem, hogy 5-8 fokkal jobban melegszik a CPU ebben a lapban, mint a Gigában.. Ez vajon mitől lehet? Már 2x újra pasztáztam..
-
Hoorus
őstag
válasz RetepNyaraB #4591 üzenetére
Ezt hogy érted pontosan? Több nem kell neki, ennyivel stabil. Kevesebbel viszont kifagy..
-
Hoorus
őstag
válasz RetepNyaraB #4593 üzenetére
Este átnézek mindent és leírom.. Egyébként a Vcore-on kívül nem nyúltam semmihez, Auto-n hagytam mindent.
-
Hoorus
őstag
válasz RetepNyaraB #4591 üzenetére
Ezek a beállítások.. Linx AVX alatt egyből ugrik 95-100 fok közelébe, míg a Giga Z77x-UD3H-nál nem ment 85-90 fölé sem, pedig ott 1,25 V-ot kért... 4600 MHz-en megy a 3770K
[ Szerkesztve ]
-
-
Hoorus
őstag
válasz rayoliviero #4681 üzenetére
Én nem tapasztaltam eddig ilyet az Extreme4-el.. (Kopp-kopp)
-
Hoorus
őstag
válasz N.Ferry #4737 üzenetére
Ez nem így megy.. Ki kell tapasztalnod.. Szorzót beállítod 46-ra, majd adsz neki egy becsületes fix 1,3 - 1,35 V-ot.. Ennyivel mennie kellene a 4,6-nak. Majd ha így stabil, akkor a feszből fokozatosan el kell kezdeni vissza venni, addig ameddig nem válik instabillá.. Közben persze figyelni kell a hőmérsékleteket is Linx alatt lehetőleg. 90 fölé ne nagyon menjen egyik mag se. Az alatt jó.
Próbáltam érthetően előadni, én így csinálnám, de kövezzetek meg, ha rosszul mondom..
-
Hoorus
őstag
Sziasztok
Van egy Extreme4-es lapom, amibe szeretném használni a régi Leadtek TV2000 XP Expert TV tunerkártyámat, viszont nem találom az alaplapon a hang csatlakozást, ahova a kártyát csatlakoztatni kellene..
Lehet, hogy ezt lehagyták már a deszkáról??
A képen bejelöltem a jobb fölső sarokban a csatit.. Sajnos nem látszik rajta, de egy 4 tűs panelt kellene találni a lapon..
-
Hoorus
őstag
válasz Kapszaicin #5069 üzenetére
Ne foglalkozz vele.. Vegyél valami átlagos Corsair Vengeance-t, vagy Kingston-t és menni fog rendesen..
-
Hoorus
őstag
válasz msgt.fubar #5079 üzenetére
Szia
USB vezérlők fül alatt mi leledzik?
-
Hoorus
őstag
Azt tudja valaki, hogy a Z77 Extreme6-on az első PCI-E slot fölött található molex csatlakozó milyen funkciót tölt be? Minek az áramellátásáért felel?
Köszönöm
-
Hoorus
őstag
Sziasztok!
Z77 Extreme4 lapban megy rendesen a CF?? Mik a tapasztalatok vele? Jövő héten jönne az Asus 7870 mellé a tesó..
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
Szedem a sátorfámat és kezdek futni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Gigabyte Z590 Vision G 1200 DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI B85M-G43 + I.O Shield eladó
- ASRock Z87 Pro4 alaplap, hibátlan működéssel eladó! OEM, csak a lap maga. Nincs tartozék!
- ASRock B650E Steel Legend Wifi VADI ÚJ! 3 ÉV GARI!
- Hibátlan - MSI Z370-A Pro LGA1151v2 alaplap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest