Új hozzászólás Aktív témák

  • Kernel

    nagyúr

    válasz orange26 #2985 üzenetére

    Azért nem engedélyezi, mert magát a Windowst nem lehet így normálisan használni, hogy klónozva, de eltérő felbontással, mert akkor az egyiken nyújtani, torzítani kellene a pixeleket, vagyis homályos lenne a kép.

    Esetleg videotartalmat lehet ilyen módon (is) klónozni, mert ott nem feltűnő a pixelnyújtás. De az Intel-driver erre nincs felkészítve, hogy például csak a videolejátszók ablakának képét tegye át másik kimenetre. Kártyáknál előfordul ilyen tudás, Cinema-mód, vagy ilyesmi. NVidiánál emlegettek régebben ilyet, de az nekem soha nem volt. Matrox kártyám volt, az tudott ilyen okosságokat. A régebbi Matroxok képcsöves TV-re (ahol értelemszerűen teljesen más a felbontás, vagyis PAL/NTSC), vagy az újabbak bármilyen másodlagos kijelzőre klónozva és nyújtva / tömörítve, csak a videót. Illetve képcsöves TV-re kirakta akár az Asztalt is, csak az úgy már homályos volt

    Monitorra viszont az Asztalt csak 1:1-ben, azonos felbontásban lehetett klónozni.

    Az alaplapi DVI-D csatlakozón csak digitális jel jön ki, analóg átalakítót nem is lehet rádugni, hiányzanak ehhez a szükséges "lyukak".

    [ Szerkesztve ]

    Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.

Új hozzászólás Aktív témák