Új hozzászólás Aktív témák

  • scyllarus

    veterán

    válasz Balika23hun #2694 üzenetére

    Ha viszont verseny lesz végre, az két dolgot eredményez majd:
    1. mi jól járunk :)
    2. a wot gyorsan lemarad, kérdés, hogy talpra tud-e állni. Nekik egy teljes motorcsere kellene a megújuláshoz, ami nem 2 nap, még a rendelkezésre álló irdatlan pénz ellenére sem.
    Volt egyszer egy interjú az egyik wotos fejlesztő csajjal. Mesélte, hogy az egyik pályán 3 hónapig rakosgatta a pipacsokat a mezőre, ráadásul csak high grafon látszik, a felhasználók minimum 80%-a nem azon játszik, szóval nem fogja látni - tipikus példája az erőforrás-pazarlásnak. Alapvető változásokra lenne ott szükség.
    Ja, és nézzetek meg egy CE fejlesztői videót a youtubeon: ugyanez a mező kb 3 kattintás a CE-n, 10 perc munka, ha nagyon elpepecsel vele :D
    Az új tankok beillesztése is mennyivel könnyebb az aw rendszerében: csak puff berakja abba a tierbe, ahhoz a dealerhez, amelyikbe tulajdonságai alapján illeszkedik. A wotban meg kreálni kell hozzá egy egész ágat, kitalált meg csak rajzasztalon létezett járművekkel.
    Szóval, ha verseny lesz, nem kérdés, melyik játék adaptívabb, rugalmasabb.
    Még valami: nem tudom, ti hogy vagytok vele: a wotban gyakori az olyan pálya, ahol csak egyféle járművel lehet normálisan játszani. Pl. Kharkovban igazán jól csak orosz nehézzel, vagy páncélozott tornyos TD-vel érvényesülhet az ember (értsd: csatát tud eldönteni).
    Itt van pálya, amit utálok (pl. Narrowson nagyon nem megy nekem), de soha nem éreztem úgy, hogy nem tudok itt mit csinálni MBT-vel, AFV-vel vagy bármivel. Pedig még nem is ismerem annyira a pályákat.
    Mindent összevéve kb. 15.000 csatám van a wotban, 4 évet játszottam, de erősen érik az elhatározás, hogy otthagyom végleg.

    [ Szerkesztve ]

    "Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

Új hozzászólás Aktív témák