Új hozzászólás Aktív témák

  • bLaCkDoGoNe

    veterán

    válasz bagyulajuve #99790 üzenetére

    Azt szokták mondani az okosok, hogy a 27" 4K-s monitorokon natív felbontásban használva nagyon kicsik lesznek a GUI elemei, skálázva pedig nem lesz túl szép.

    Én is végigkínlódtam pár hete ezt, bár én egy jóval régebbi, 2015-ös MBP-hoz kerestem külső monitort. Én végül egy 27" WQHD monitor mellett döntöttem (Asus ProArt PA278VQ – ennek van egyébként némileg drágábban USB-C-s változata is: Asus ProArt PA278VC [Rtings teszt]), eddig teljesen elégedett vagyok vele. Azt hittem, hogy a WQHD kevés lesz, de 27"-on teljesen jónak találom. Vásárlás előtt megnéztem a gépemmel egy ilyen felbontású (de Dell márkájú) monitort az Oázisban, az segített a döntésben, sajnos 27" 4K-s demo darabjuk nem volt, így azt nem tudtam megnézni – végül azért döntöttem az Asus mellett, mert kalibrált ill. most az alap 3 év gari mellé +2 év garancia jár.

    [ Szerkesztve ]

    "«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

Új hozzászólás Aktív témák