Új hozzászólás Aktív témák

  • privacy99

    senior tag

    Sziasztok!

    December környékén szeretnék venni egy Macbook Air 13-as verziót. Ez lenne a nagy 10 évnyi Windows utáni OSX-re váltás, mert jobban néz ki, és az iPhone 5-6 óta eléggé az Apple felé húzok.

    Az lenne a gondom, hogy tegnap olvastam egy cikket, ahol összehasonlították az MB Retina Pro-val, és írták, hogy az Air-ben csak LED háttérvilágítású LCD van. A mostani laptopomban (150 ezres 15" átlag Asus) pont ugyanilyen kijelző van, elég gagyi is, ez az Airben is ilyen? Vagy azért ebben mégis egy minőségibb panel van? A pixelsűrűség azért nyilván komolyabb az Asusomnál, meg persze tudom, hogy a Pro-t is el kell adni valamivel.

    Az iCentre-ben nem tűnt rossznak az Air, de azért a tapasztaltabbakat is megkérdezem a dologról. Egyébként nagy dologra nem lesz használva, az asztali PC-met megtartom, ha játszani támadna kedvem, van egy jó IPS Dell monitorom, arra rá is kötném a Macbookot ha otthon vagyok.

    Programozás/grafikai munka, ilyesmikre használnám, meg úgy mindenesnek, internetezni, stb. Leginkább az akksiidő tetszik, meg az OS X.

    Köszönöm a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák