Új hozzászólás Aktív témák

  • rjg

    őstag

    válasz bLaCkDoGoNe #15748 üzenetére

    Urak, erősen gondolkozom, hogy még az idén leváltom a 2011 Early MBP 13-amat egy 11-es Air-re; ezzel kapcsolatban merült fel egy-két kérdésem:

    - a jelenlegi gépem jó állapotú, 8GB RAM és egy 256GB-os SSD van benne, vajon mennyiért lenne érdemes meghirdetni ha nem árulni, hanem eladni akarom? A beszmac-en és itt is néztem az árakat, kb 250 000 körül kínálnak hasonlókat. Bő egy hónapja volt egy levélváltásom iJoe-ékkal, ők elviekben 220 000-rel számolnák be egy új gépbe.

    - van-e valamelyikőtöknek tapasztalata a 2013 11"-os Air-rel?
    Szívem szerint 8GB RAM-mal venném, de az CTO, amire várni kellene két-három hetet, ha a következő egy-két évben elég a 4GB, akkor lehet, hogy beleugranék a kisebbe.
    Üzemidő, szép az Apple által írt 8-9 óra, de hátha valaki használ közületek ilyet és megmondja a tutit. ;) A netes infókban extrém eltérések vannak, van aki 10 óra feletti üzemidőről beszél szoftverfejlesztőként, van aki a feléről. Ma délután bementem az iStyle-ba, ott lehúztam a gépet a töltőről, az 5 ciklus után 4 óra üzemidőt írt, de futott rajta valami nem kilőhető kioszk program és rá volt kötve egy Thunderbolt-os CinemaDispay ezért nem volt mérvadó. Az eladó srác szerint a minimum 7 óra megvan sima böngészéssel. Ti mit mondtok? :R

    MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra

Új hozzászólás Aktív témák