Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz MikeWazowski #501 üzenetére
És a jelzéseknél valamelyik, esetleg mind ki van választva ezek közül? Zárolási képernyő, értesítési központ, szalagcímek
Mert ezek közül is ki kell valamelyiket jelölni.
Smoke some weed nigga!
-
MikeWazowski
veterán
válasz Wiz Khalifa #502 üzenetére
Igen, mind aktív... na mindegy, majd megpróbálom újra telepíteni az appot.
Ám kerestem itt is, meg i14 topicba is fóliákat. Spigenbe pl. csak üveget látok. Én valahogy sose szerettem az üvególiát, ismertek olyat ami jó, de nem üveg? Ha nincs a noccsnál kivágva az nem hátrány?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
M1995
aktív tag
válasz MikeWazowski #499 üzenetére
Beállítások, értesítések résznél engedélyezve van, hogy adhat hangjelzést?
-
M1995
aktív tag
válasz MikeWazowski #505 üzenetére
Akkor ez Google bug lesz, mivel írtad minden másnál rendben van az értesítés hangja.
-
Breaker
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy másnál is előjön olyan érdekesség hogy csak bizonyos termináloknál tud apple pay-el fizetni? Felvittem a bankkártyát, tárcában ott van rendesen.
Duplakattintok a jobb gombbal, erre előjön a kártya és a faceID is zöld pipa, viszont semmit nem érzékelnek a terminálok. Azonban pl, ha ATM-ből veszek pénzt ott azonnal tokon keresztűl is megy a paypasses érintéses azonositas + pl a duna plazaban a KFC oldalan kihelyezett kiosknal is tudtam vele fizetni kb azonnal majdnem 10 cm tavolsagbol. Viszont a legelterjedtebb fekete "félkövér" pos terminálok nem érzékelik pl konditerem, spar, gyrosos...
Az apple lefuttattatott velem egy diagnosztikat es minden HW rendesen mukodik allitasuk szerint.Köszi
Üdv
Breaker[ Szerkesztve ]
MSI MPG B550 GAMING PLUS | AMD Ryzen 5800X3D | 32GB Trident RGB G.Skill 3200Mhz | GIGABYTE 4070 SUPER 12GB
-
üszök
őstag
válasz MikeWazowski #501 üzenetére
Yt nekem sem ad hangot. Mondjuk engem nem is zavar
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
Breaker
tag
Köszi, hát akkor nem tudom.. Iphone 7ről váltottam a napokban 15-re. Addig azzal mindig ment, mostmeg egyellőre kaotikus. Olvastam, hogy BMW vagy Toyota wireless toltojevel toltve tönkre mehet az NFC benne, dehát akkor azt látnák a diagban, illetve ugy vettem a telefont it PH-n hogy 1 db cycle volt az akksiban.
MSI MPG B550 GAMING PLUS | AMD Ryzen 5800X3D | 32GB Trident RGB G.Skill 3200Mhz | GIGABYTE 4070 SUPER 12GB
-
Breaker
tag
Köszi, na viszont ma sikertörténet volt. Felment a 17.3, illetve megcsinaltam egy két javaslatot amit youtubeon talaltam. Nem tudom melyik javitot a helyzeten de elsore felismerte a konditermes terminal, amelyiknél nem mukodott eddig. Szoval holnap tesztelem még aztan meglatjuk, hátha az ios upgrade segitett rajta.
[ Szerkesztve ]
-
üszök
őstag
Van több olyan névjegy a telefonban ahol több szám van. Ki volt kapcsolva a telefon, mikor bekapcsoltam kaptam hívás értesítő sms-t, de nem írja oda melyik számról jött csak a nevet. Ha arra rányomok akkor az összes számot feldobja. Honnan fogom tudni melyikről hívtak?
-
aktív tag
A kérdésre adható válasz engem is érdekelt, ezért gyorsan végeztem egy próba hívást magam felé, egy olyan kontakt irányából, akinek több száma is mentve van egy névjegybe.
Rendben meg is jött az értesítő SMS. Ugye, ez besorolásra kerül a kontakt üzenetei közé. Ekkor kattints a kontakt nevére (felül, a kis kör alakú arcképe alatt), ezután feljön egy ablak, adatokkal. Ezen kattints a jobb szélső INFO gombra [kép] , majd ott kiírja, hogy melyik szám hívott. Tesz mellé egy „Legutóbbi” feliratot:
Igen, igazad van , jól el van dugva. De legalább van mód megnézni.
iPhone 15 iPhone 8 Plus • Redmi Buds 4 Active • Mercedes Benz W124 200D
-
üszök
őstag
válasz Zsolt,72 #514 üzenetére
Ahha! Jól el van dugva köszi! Néztem a számokat de nem tűnt fel az a pici "legutóbbi" felirat.
Nem, a droid nem írta oda a számot, és nem lehetett azt egyből visszahívni az sms ből.Van még egy dilemmám. A beállítás ugye az, hogy mindenkit arról a számról hív amiről hívott, Alapból a netfone hív, viszont lesz olyan aki a Yettel kártyán hív azt majd de én a Netfone kártyáról akarom vissza hívni. Itt majd mehetek a beállításokba állítgatni?
Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy azzal is megszívtam már vagy 4x, hogy az előzményekben rányomtam egy névre és már hívta is. A droidban feldobta a lehetőségeket melyik kártyáról, sms stb. De mindegy ezt majd megszokom valahogy.
-
xxman
senior tag
Odáig volt érdekes a story hogy 60hz 🥲
I just wanna have some fun.
-
-
Mai bevásárlási körútamon végre kék után meg tudtam tekinteni a lime változatot is , egymás mellett voltak kiállítva . Kék inkább tűnik fehérnek és azt hittem a lime is hasonló lesz , de nem. És még akciós a héten . De ellenalok még [kép]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
aktív tag
válasz Luck Dragon #520 üzenetére
Nekem kék a kedvenc színem, de nem ez a halvány, ami tavaly érkezett. A 12 mini sötétkék volt az etalon ilyen téren, nagyon bejött.
Most, amikor választanom kellett, minden szín volt a Telekom kínálatában. A világoskék tehát kiesett, a sárga és zöld között filozofáltam egy percig, mindkettő jó. Végül a zöld került a kosárba, nem bántam meg. Élőben szebb, mint képen. 😀 iPhone 15 iPhone 8 Plus • Redmi Buds 4 Active • Mercedes Benz W124 200D
-
MikeWazowski
veterán
Minek ellenállni...? Vedd meg, ha boldogabb leszel. Én vasárnap felkeltem és 10+év android után mondom kipróbálom az iphone-t... és imádom is. Kamera nagyon ott van.
Egyébként én feketét vettem, mert mindig azt veszek, ha van.A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz Zsolt,72 #521 üzenetére
Nekem a 12 Pro kékje volt az etalon. Annál szebb a mai napig nincs számomra. A sima 12 és a 12 Mini kékje számomra nagyon sötét volt. A 14 Pro meg lilába tetszett.
A 15 Pro "sajnos" kékben van meg, mert nem bírtam kivárni a natural titan-t, pedig arra fájt a fogam. De a kék se annyira rossz.
Smoke some weed nigga!
-
aktív tag
válasz Wiz Khalifa #523 üzenetére
A natúr titán nekem is tetszene, jól eltalálták a Pro esetén.
-
senior tag
Én sajnos nem tudtam ellenállni a zöld 15-nek eredetileg egy 13-ra terveztem volna váltani az Xs-ről, de nem sokkal drágábban (céges kedvezménnyel) meg ott volt a 15, és hamar sikerült meggyőznie Azért nem kicsit érezhető a különbség (főleg, hogy végre van megint működő FaceID-m ). Már csak azért is megérte a 15 a 13-mal szemben, mert nem kell többé lightning kábelt vadászni
The Universe is made of protons, electrons, neutrons and morons.
-
-
Morris
veterán
Tegnap 9 óra 5 perc kijelző időt csináltam. 80%-ról indulva reggel, majd 11 órakor még 67-ről felnyomtam vissza 78-ra.
Ráadásul úgy, hogy egyáltalán nem voltam wifi közelben. Békéscsaba - Budapest - Békéscsaba úton (vonattal)
Azt hiszem marad a teló[ Szerkesztve ]
-
üszök
őstag
Miért van az, hogy mindenféle ilyen-olyan c kábelekkel nem tölt a telefon? A Samsung töltődik nem kábel hiba.
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Rendeltem egy 15 Plust, egyszer élünk. Volt már 13PM, 14PM. Most ennek elégnek kell lennie, már nem a csúcsok csúcsa kell. Nagyon fontos az aksiidő, és a gyermekem fotózása. Ahogy olvasgattam, videókat néztem, ezeket megadja nekem.kengyel
-
szezso15
addikt
Szia! Akksiban brutál, általában 2 naponta töltöm, néha a 3 is befigyel. Mondjuk nem játszom, netezni szoktam, Spotify, sok CarPlay, plusz van egy iWatch rácsatolva, szóval WiFi, BT mindig megy. Fotóban is szerintem nagyon rendben van, legalábbis nekem nincs panaszom.
*Hajrá Loki!* i15+
-
kengyel
nagyúr
válasz szezso15 #533 üzenetére
Sokat netezek a telefonon, meg pörög a messenger, viber, youtube. Játszani nem szoktam, viszont a fiamat folyamatosan fotózom. Az üzemidőnek pozitívan örülök, ha egy teljes napot elmegy, már nyert. Nem mellesleg, az árát is néznem kellett, így vállalom a 60hz képfrissítést. A PM- ek után visszalépés, de pont nem érdekel.
kengyel
-
-
rolandi350
csendes tag
Nektek mennyibaz akksi kapacitás?
Nálam 2,5 hónap után még mindig 100%, bár én extrém lassan töltöm (10%/óra) és csak 80%-ig.
Átlag mennyi idő után esik 1%-ot?[ Szerkesztve ]
„Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz." (Dr.Wayne W. Dyer)
-
aktív tag
válasz rolandi350 #537 üzenetére
iPhone 15, november 8-án kapcsoltam be először. A beállítások közt található menüpont alapján még 100%, ez abból ered, hogy magasabb kapacitású akkumulátor került bele, mint ami a gyártó által előírt minimum érték.
A BatteryStats nevű kiegészítő szerint így áll a valóság:
Nyilván történt egy kevés degradáció ennyi idő elmúltával.
Az előző iPhone 13 esetén kb 9 hónap után esett 99 százalékra. Utána sem volt egyenletes a csökkenés, 96 százalékkal búcsúztam tőle 14 hónapos korában, de volt olyan, hogy 1 hónapon belül 2% esést mutatott. Ez tehát csak tájékozódni jó adat, nem igazán korrekt.
Lassan töltöm én is, jellemzően a korábbi iPhone 11-hez mellékelt Apple 5W töltőt használom és csak kb havonta pár alkalommal kap 20W töltést, amikor úgy adódik, hogy kell egy kis extra kraft neki.
[ Szerkesztve ]
-
-
aktív tag
válasz Luck Dragon #539 üzenetére
Igazi klasszikus. [kép] iPhone 15 iPhone 8 Plus • Redmi Buds 4 Active • Mercedes Benz W124 200D
-
aktív tag
válasz rolandi350 #540 üzenetére
Ez egy Parancs, innen szedtem: [link]
Engedélyezd a Beállítások/Adatvédelem és biztonság alatt az Elemzések és fejlesztések/Az iPhone elemzés megosztását: [kép]
Ezután végezz el 2-3 töltést, utána meg fog jelenni az adat, amiből a parancs ki tudja olvasni az értékeket.
-
kengyel
nagyúr
válasz rolandi350 #536 üzenetére
Nálam a teljes napot bírja ki, az már elég. A beltéri fotókra leszek kiváncsi, de ahogy nézegettem, elég jónak tünik. Holnap érkezik a kütyü, majd mehet a teszt.
kengyel
-
MikeWazowski
veterán
Ha valaki kemény, ütésálló tokot keres annak ajánlom ezt, pont akciós is-> [link] egy hátránya, h kicsit csúszós, de elvileg pár nap és javul. Vez. mentes töltés megy vele.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
tuzpenge
őstag
-
kengyel
nagyúr
Pont azon agyalok, milyen tokot kellene rádobni, ami nem nagyobbítja meg.
kengyel
-
rolandi350
csendes tag
Én 10W-osról tolom viszont Wireless töltöm ami egy 3 méteres nem túl jó fajta usb hosszabbítóra van téve. Az eredménye az, hogy 1,5W alatt tölt kicsivel ha vissza számolom. Reggelre így is tele megy.
„Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz." (Dr.Wayne W. Dyer)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- Projektor topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Renault, Dacia topik
- Biztosan maradnak a hagyományos tápkonnektornál az ASRock új Arc VGA-i
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- / Samsung Galaxy S24 Ultra/ 256 GB / 35W adapter / Ütésálló tok /
- Samsung Z FOLD 6 512GB ÚJ
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest