Új hozzászólás Aktív témák

  • Morris

    veterán

    válasz PaladiN #3557 üzenetére

    Nem a könnyű vagy nem könnyű dolgokkal volt bajom. Az időjárás számomra meghatározó. Sajna én ilyen vagyok. Gondoltam és tudtam, hogy negatív hatással lesz rám, de azt nem hogy ennyire.
    Sajnos nekem nem úgy jöttek össze a dolgok, mint szerencsésebb sorstársaimnak. 250e Huf-ot (600font volt akkor) vittem ki magammal. Kezdetnek bőven elég volt ennyi is.
    A munkával volt gondom. Hangsúlyozom hogy Londonban voltam, és butaság lenne általánosítani egész Angliára.
    Én becsületes vagyok és keményen tudok dolgozni. Kitartásom is van. De...
    Ha nem jutottam olyan lehetőséghez, amivel kezdeni tudtam volna valamit, akkor nem itthonról írnék.
    Na a lényeg, hogy kezdetben több mint egy hónapig agency-ztem. Majd jött egy lehetőség. Domino's Pizzéria. Jó volt, szerettem is. Csak az volt a bibi, hogy full time-ba vettek fel, ehelyett part time worker voltam. (szerződésben is ez volt)
    Így egy kicsit nehéz volt fennmaradni, mert kéthetente volt fizetés, és a méregdrága lyukat is fizetnem kellett. plussz ugye a közlekedés (csak busz - heti 13 font). ergo elfogyott a pénzem, éppen hogy repülőre volt még egy kevés.
    Azon kívül. Wembley-ben laktam, ami tovább nehezítette az életérzésemet. Pakisztániak, Indiaiak, stb-stb. Ha hiszed ha nem, roppant büdös, igénytelen népség. bunkósággal fűszerezve.

    Kerestem munkát miközben a pizzériában dolgoztam.
    minden reggel 6-ra ott voltam az ügynökségen. délután pedig indultam munkába pizzát csinálni egészen este 11-ig olykor éjfélig. 1 hónapon át napi 5 óra alvással megzuhantam kicsit. minden nap munkát kerestem egész nap. Mígnem elfogyott a pénzem. Nem jött össze. nem baj. élmény volt az biztos, de élni szerintem nem tudnék kint. nagyon sok az eső... :(

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák