Új hozzászólás Aktív témák

  • Gabe123

    aktív tag

    Sziasztok. Bérelek egy lakást több mint 1,5 éve. Elejtől kezdve fizetem a car parkingot 1 autóta havonta. Május 16 -án írtam az agencynek hogy kellene egy másik parkolóhely mert vennék egy másik autót. ( 25 üres hely van még). Írták is semmi probléma szóljak ha kell. Mondom oké.

    Május 25 -én meg is lett a másik autó is írtam nekik egyből.
    Írták választhatok 3 "bay" közül. 22, 19, 52 (nem tudom miért csak ezek közül mert mint még írtam van 25 üres most is ). Visszaírtam ezzel aza gond ,hogy 22-es már több mint 1,5 éve én fizetek 30 fontot havonta(permit) illetve kinéztem az 52-es is ált egy Mazda permittel.

    Írták egyből hogy hát valami gond van a rendszerrel és nincs frissítve , mondom semmi gond de álljak az 51-es bayre egy ideiglenes kóddal. Kiraktam az ablakba az ideiglenes kódot és 2 nappal később parking charge.
    Levényképeztem elküldem , át ő nagyon meg vannak lepődve. Írtam hogy én is de mondom ezen felül tudunk e valami csinálni , elsődlegesen kellene egy parkolóhely és és törölni kellene ezt a chargeot. Írták törlik és kapok egy új ideiglenes kódot és álljak a 19-es bayre új ideiglenes kóddal.

    Június 7 én éjfélig volt az ideigles kód érvényes. 8-án Reggel fél 7-re mentem dolgozni kocsival mondom akkor délután írok hogy most mi lesz. Telefont nem vették fel de írtam egy emailt. (Permanent Permit sehol)

    Másnap tehát 9-én délelőtt 11 -re mentem megint dolgozni. Látom hogy megint kaptam egy parking chargeot.
    Írtam nekikmondom ez így nem lesz jó és most már tényleg csináljanak valamit.

    Hétfőn kaptam egy üzenetet az agencytől hogy igazából ez az én hibám mert nem jelentettem hamarabb és írjak egy magyarázó levelet a Parking and Prooperty Managementnek hogy ez történt és nem jött meg a permanent permitem de ők most elküldetik velük megint amit majd alá kell írnom.

    Mondom ha már havonta 2x 30 fontot fizetek a parkolásért nem az én dolgom lenne ez de oké írok.
    Leírtam mindent szépen kértem mind látható fizetek a parkolóhelyért tehát töröljék a chargeot.

    Kaptam egy üzenetet miszerint 2 héten belül válaszolnak. Közben megjött a permit amit alá is kellett írnom a postán. Ugyanon a napon megnéztem a postaládát és a tetején találtam egy felbontott borítékot. Vezeténév teljesen más és a Flat 19. Itt kezdtem el gyanakodni, mivel a permit általában a flathez van hozzárendelve.
    Tehát Flat 22-es 22 es bay. Kibontotam benne volt a permit a 19-es bayre.

    Tehát Május 25 én ők elüldték a permiet csak más flat numberhez és más vezetéknévre.
    Írtam az agencynek hogy ez a helyzet. Írták ,hogy hát furcsáják de írjak egy levelet megint a Parking and Prooperty Managementnek. Ez volt tegnapelőtt.

    Ma megkaptam az elbírálást a Parking and Prooperty Managementtől. Természetesen elutasították a kérdésem mert hogy az én hibám.
    De van esélyem fellebbezni. Ha most befizetem csak 60 font(csakmost csak nekem :K ) de ha fellebbezek és elutasítanak akkor 100 font.

    Mindkét permit itt van nálam tehát van bizonyítékom arra hogy rossz helyre küldték. Mit ajánlotok mit csináljak ? Nem a 60 fontról van szó csak kicsit lehúzásnak tartom.

    Mark Twain once said that "If voting made a difference, they wouldn't let us do it. "

Új hozzászólás Aktív témák