Új hozzászólás Aktív témák

  • aswyx

    csendes tag

    válasz BÁ Nutrition #26010 üzenetére

    Szivesen. Kisebb cegeknel, start-up-oknal akik nagy befektetest kaptak vagy ha hajlando vagy gyarkan valtani gyorsabban lehet magasabb fizut elerni. Persze ha hajlando vagy sokszor valtani akkor 2-3 ev tapasztalat utan lehet contractorcodni, ami bevetelben egesz mas kategoria.

    Hivatalosan en 9-5:30 dolgozok (az osszes eddigi cegnel) gyakorlatilag ez inkabb 10-6. Tulora ritkan, legfeljebb release kornyeken. A tobbiek kesobb jonnek, kesobb mennek. Ez mondjuk ceg specifikus, hogy mennyire rugalamasak. A tulora ritkasaga es a kb 7-8 ora az irodan + ebedszunet eddig altalanos volt. Havi 1-2 nap otthonrol dolgozast is elfogadtak eddig mindenhol.

    Tildy:
    Hat igen, full stack nagyon sok mindent foglal magaban. Igazad van, hogy az experteket sokkal jobban fizetik, erdemes minel hamarabb egy teruletre fokuszalni csak. En kb 7 eve nem foglalkozom front-enddel, nem volt idom es kedvem minden evben uj frameworkot tanulni. Viszont emiatt kevesbe mely tudassal lehet nagyon jol keresni. Pl 2 ev React tapasztalattal siman lehet annyit keresni mint 5+ ev backend tapasztalattal. Csak sosem lehet tudni, hogy meddig lesz az a tudas hasznos :) Backenden ez kiszamithatobb, cserebe viszont sokkal aprobb reszleteket is elvarnak, hogy ismerj.

    Én vezettem, azt mondd meg, én vezettem?!?

Új hozzászólás Aktív témák