-
IT café
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
csadi0011
őstag
Bacteris, amit linkeltem valaki kipróbálta?
Kezd az agyamra menni. Nagyon jó. Tetszenek az ilyen játékok, de néha olyan idegesítő.
A Mushroom Wars hasonló, de azzal nem idegeskedtem ennyit. -
Kasya
nagyúr
válasz norbert1998 #17401 üzenetére
Vegtelen hosszu. Nem a kampany a lenyeg benne, az csak a felvezetes. Minden masra ott a multi-
Kozben megvalaszoltak.
(#17403) dejaris : valoban. De indulashoz kepest figylemremelto. Foleg a "homemade" tablet vereziohoz kepest.[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
Mortal Kombat X mikor jön droidra? Nem találtam pontos információt róla (vagy csak rossz helyen néztem). Vajon egy Note 2-n elfut majd?
[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
norbert1998
nagyúr
Na, ez király. Köszi dejaris és Kasya
[ Szerkesztve ]
-
balzs12
tag
Sziasztok..
Half-life 2 elfut Sony xperia m2-őn?
A blitz brigade játékot valaki tudta már hackeni? Sajnos annyi a cheater benne h csak avval érdemes nekifutni. -
jonnyjoker01
veterán
Elkezdtem olvasni a hszt... Ugyanez a gond baratnommel is... Mondom mar megint maganeletet keverjuk a forummal, visszaolvastam amire valaszoltal de a te hszedet nem... Eleg erdekes arcot vagtam... "Kár, hogy rajtam kívül max 5-6 embernek megy el az osztályban"
Üdv. Johnny
-
Kasya
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #17414 üzenetére
Keso van, latom
-
saelin
veterán
válasz Dilikutya #17413 üzenetére
Magyar földön nem hiszem, hogy bárkinek is lenne... de ez még elmondható sok másik országról is. Nem egy tömeg cucc az biztos.
MÁS:
Egy 3D-s dugeon crawler játékról van szó, semmi extra, de aki szereti a stílust annak egy próbát megér. Az UI nagyon puritánra sikerült, kb mintha nem is a játék része lenne... jobbat érdemelne ilyen grafika mellé.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
norbert1998
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #17414 üzenetére
Meg még hétfő is
-
saelin
veterán
válasz ZsyfKo #17418 üzenetére
Én csak egy darabig játszottam az injustice-al, viszont mkx témával lehet jobban érdekelne. Kár hogy ekkora késéssel jön androidra (és remélem csak heteket, nem pedig hónapokat fog csúszni).
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Saccco
nagyúr
Találtam egy érdekesnek tűnő játékot. Azért akadt meg a szemem rajta, mert a design nagyon hasonlít a Kingdom Rush Origins-re. Ez is egy tower defense (TD) játék, egy kis csavarral. Sajnos nem tudtam kipróbálni, mert most csak egy Ray backup telefonom van.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
addikt
válasz Balathruin #17422 üzenetére
Kukacoskodásból *-os 5-ös!
-
krystman
őstag
válasz #20749568 #17425 üzenetére
Én ezt most vittem végig, nekem tetszett, és végre nem egy vacak freemium játék amiben állandóan pénzért kell venni valamit offline játék amúgy. [Implosium]
-
saelin
veterán
válasz Mythsardan #17429 üzenetére
Gondolkodtam rajta hogy mivel tudnék rákontrázni, de ez túl magas labda volt...
[ Szerkesztve ]
-
A Braveland Wizard most féláron van a playen. Jó kis lebutított, HoMM klón.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
zoltanz
nagyúr
Audiosurf vagy hasonló létezik droidra? Köszi.
-
norbert1998
nagyúr
válasz zoltanz #17440 üzenetére
Cytus, Deemoo. Nem olyan, de nagyon addiktív, főleg a Cytus. Az nehéz fokozaton egyszerűen hív, hogy gyere már te mamlasz, mi az, hogy a 9-es szintű zenét nem bírod A-ra vagy legalább B-re csinálni?! Csináld!
Sajnos olyan nincs, mint pl iOS-re a Muziverse[ Szerkesztve ]
-
csadi0011
őstag
Tavaly megjelent IOS-re egy játék, ami egy jó fajta Clash of Clans copy, de a fejlesztőknek nem volt emberük android verzió elkészítésre. Úgy néz ki, hogy találtak embert, mert megjelent androidra:
Régiókorláttal, de megérkezett:
Még nem próbáltam ki, de gondolom érdekelhet pár embert:
[ Szerkesztve ]
-
Krystal_s
addikt
Szerettem volna telepíteni a Lara Croft: Relic Runt-t, de azt írja, hogy nem elérhető az országban.
Ezért külön letöltöttem az (eredeti google play-es) apk-t az ismert online apk downloader oldalon keresztül. Telepítés után elindul a játék, de kiírja, hogy downloading 0% és nem megy tovább. Ez mitől lehet? Érzékeli, hogy Mo. és az nem tetszik neki? Miért hagyta akkor telepíteni? Nálatok sem megy?[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz Krystal_s #17443 üzenetére
Feltételezem, önmagában az eszközre másolt apk telepítésének nem túl bonyolult a lelkivilága, nem ellenőriz semmit. Én is így raktam fel a tabletemre anno a Real Racing 3-at, elvileg kompatibilis sem volt, gyakorlatilag jól futott. Viszont amikor letölti a játék fájljait, lehet, hogy a szerver felé elküldi, honnan próbálkozol, és az le is tilt, mert nem engedélyezett országból próbálkozol. Légy türelmes, jön az majd a mi régiónkba is.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
119simulatio
újonc
Sziasztok!
Van egy HTC Desire 500-asom. Na ugye ennek alapból 4 GB a belső tárhelye, amiből nekem, gyári alkalmazásokkal van 630 MB felhasználható helyem. Ehhez jön hozzá egy 8 GB-os MicroSD, amin van 4 GB szabad hely. Az alap mentési hely minden esetben az SD kártya. A problémám az lenne, hogy nagyon szeretnék játszani a Hearthstone nevű játékkal, de nem nagyon akar összejönni. Playről elindítom a letöltést, lejön kb. 600 MB az SD kártyára, meg egy 30 MB-os indítófájl a telefonmemóriába. Elindítom a játékot, ezután kiírja, hogy kicsomagolás, ezt szépen el is kezdi majd kb. mikor a kicsomagolás háromnegyedénél tart, kiírja, hogy nincs több szabad hely a telefonmemórián és lám tényleg megette a 630 MB belsőtárhelyet. Ha bemegyek az alkalmazások közé, rákattintok az alkalmazásinformációra, ott látom, hogy kb. 700 MB adatot tart fent a telefonmemórián. Természetesen, ha törlöm az alkalmazások adatait, akkor visszakapom a 630 MB szabad helyemet belsőn. De akkor ismét elölről kezdi a kicsomagolást. Van valakinek ötlet, hogy lehetne megoldani, hogy az alkalmazás MicroSD-re csomagolja ki az adatokat? Ja egyébként még, mikor kibontás során megtelik a hely, ezt ki is írja és utána, hogy ha külsőtárhelyet használok, akkor engedélyezem neki az erre történő írást, de fogalmam sincs hol tudnám megtenni.:/ -
saelin
veterán
válasz 119simulatio #17445 üzenetére
Gondolom rootal meg lehet oldani. A HS-nek legalább 1.5GB hely kell, amit mindenképpen a belsőtárhelybe fog bepakopni. Sok telefonon ezért nem indul, panaszkodnak is rá playen.
-
csadi0011
őstag
válasz felixo #17448 üzenetére
Van. Szerintem minden van, ami Coc-ban is.
Pénzéhességről nem tudok. De szerintem gemet nem lehet olyan könnyen gyűjteni, mint cocban.
Nekem tetszik. Tök jó, hogy 3D-s. Forgatható a pálya.
De a Z1C-m kijelzője kicsi hozzá. Szerintem nem igazán mobilra tervezték. 5" felett lehet, hogy már jó de pici kijelzőnél alig láthatóak az adatok. Nagyon pici a szöveg.@(#17449) locaLpatrioT: Szerintem is nevetséges. NFS-re nem is értem hova kell ennyit várni még. Megvárják, míg minden holland ki nem játssza, vagy mi?
btw.
Townsmen Premium ma ingyenes amazonon.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Noctua NF-A14 INDUSTRIALPPC-2000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i7-620M I 6GB I 128SSD I 12,1" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L440 - i5-4200M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Pokémon Crystal játékot keresek 35-40 ezer között!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MAPED ErgoLogic kézi nagyító eladó! Bontatlan Csomagolás!
- Eladó Gigabyte 1050 Ti 4GB!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest