-
IT café
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz Williamgrant #24811 üzenetére
"Ismersz olyan asztali PC-s szoftvert amit csak 64 biten fut?"
Az Adobe Premiere tudtommal ilyen.
-
félisten
válasz Williamgrant #24811 üzenetére
Linuxon ismerek párat, meg Windows-on is rémlik, hogy belefutottam ilyenbe, de nem tudnám felidézni, hogy mi volt az.
Viszont, ha Androidon elég még a 32bit egy jó ideig, akkor nem aggódom.
Kössz!Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
HoTaZo
addikt
válasz Williamgrant #24873 üzenetére
"Ha LuckyPatchert és/vagy GAPPS-sal raktál fel play áruházat..."
Nem, szerencsére ilyen galibát nem követtem el.
Google account eltávolításhoz nem hard reset kell?
Igaz, a többi (cache) törlését se tudom, hogyan kell csinálni.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
HoTaZo
addikt
válasz Williamgrant #24875 üzenetére
Ah, ok. Ez egyszerű! Megcsináltam mindkét fiókommal.
Köszönöm!Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
Imi1981
veterán
válasz Williamgrant #24940 üzenetére
Sziasztok !
Nem tudom hogy jó helyen kérdezem e de ha nem akkor bocs.
Van egy Lg g2 mini telefonom amin a kijelzőn vannak a navigációs gombok.Van valami lehetőség ( alkalmazás vagy akármi ) amivel egy mozdulattal el tudnám tüntetni amikor akarom (úgy mint wp-n) ? Kösz előre is a segítséget ! -
tordaitibi
veterán
válasz Williamgrant #24943 üzenetére
Ha mar szoba kerult,
4.2 androidon nincs nativ, appoktol mentes megoldas a navbar eltuntetesere?
Pl. lesimitom, eltunik, felfele elojon.
Egyebkent a kigeszitok csak felmegoldast nyujtanak, egyedul az Mx player tud normalialis teljeskepernyot.[ Szerkesztve ]
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz Williamgrant #24984 üzenetére
majd valaki kikeresi helyette
A megoldás: nem kell kikeresni senki helyett semmit.
Az agyamra tud menni mikor ugyanazt a kérdést látom huszadszor kikeresés vagy visszaolvasás helyett.valami
-
dabgergo
őstag
válasz Williamgrant #24990 üzenetére
Azért az kemény lenne
Egyszerre a FB, Google, Dropbox stb? Mintha vmi andoridos hiba lenne inkább, de nem értek hozzá, de ez tűnik logikusnak. -
dabgergo
őstag
válasz Williamgrant #24992 üzenetére
Ez szuper ötlet! Lagalábbis ilyesmire gondoltam én is csak ez nem ugrott be.
A CleanMaster fent van, lehetséges h letörlöm... -
dabgergo
őstag
válasz Williamgrant #25002 üzenetére
Hát nagyon is előjött... Szóval nem a CleanMaster volt a hibás.
Sőt azóta többször is magától újraindult a telefonom és mindkét gyári akksival sokkal gyorsabban merül mint eddig... valami nagyon nincs rendben. -
tonyrulez
őstag
válasz Williamgrant #25031 üzenetére
Köszönöm, akkor már csak ez az opció maradt. Még a Nandroid Managert találtam, ami már mutatja is az alkalmazáslistát, elmondása szerint visszaállította az alkalmazásadatokat, pedig nem.
4 8 15 16 23 42
-
olivera88
veterán
válasz Williamgrant #25036 üzenetére
Köszi. Itt nincs ROM letöltés link, hanem két programot kell letölteni ami felrakja.Azt mondta az ismerősöm h probálta felrakni valamilyen programmal és nem sikerült de h milyennel azt nem mondta .Ott a akartam kérdezni, de kihalt a topicja.
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
ksanc
őstag
válasz Williamgrant #25054 üzenetére
Ahhoz, hogy unified storage legyen, meg kell változtatni a kiosztást, akkor pedig ahhoz passzoló kernel kellene. Tudtommal még mindig nem tud senki MTK-hoz saját kernelt fordítani.
Ha a gyártó nem adott ki olyan FW-t, amiben ilyen tárkiosztás van, akkor senki sem fogja tudni megcsinálni. Kedvenc W450-emnél volt ilyen is, olyan is, tehát mindkét felállásra volt kerneled, olyan romot tákoltál, amilyet akartál. De ha nincs, akkor nincs.
De ha nem így van, boldogan megtudnám én is, hogyan lehet -
Fall-N
veterán
válasz Williamgrant #25034 üzenetére
Miért? CCleaner és SD Maid is csak azt csinálja, mintha manuálisan törölnéd a cachet meg a thumbnail fájlokat. Csak kényelmesebb.
[ Szerkesztve ]
-
ksanc
őstag
válasz Williamgrant #25110 üzenetére
Jóvanna, kijöttem a gyakorlatból...
-
nanorambo
őstag
válasz Williamgrant #25116 üzenetére
Fel van téve, de nem veszi észre még mindig.
-
tordaitibi
veterán
válasz Williamgrant #25260 üzenetére
Ok,
csak engem az erdekelne, kb. 150 napig nyugton volt, es most 10 napja a fejemre nott, ezt mi okozhatta?
Egyebkent a tabletemen minden ugy mukodik nelkule, ahogy nekem megfelelo, ugyhogy nekem nem kell. Egyelore.
Esetleg, lehet az oka, hogy a weboldalak azonnali forditasa miatt kb. 1 honapja hasznalom a Google Chrome bongeszot?
Lehet ilyen okos egy webbongeszo, hogy orvul lehuzza maganak a Playt, mert sikitozik, hogy nem mukodik nelkule, de tokeletesen megy amugy. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz Williamgrant #25267 üzenetére
hm,ha a hardver beszélni tudna...
akkor lehet hogy minden nap mondaná hogy pihenek egy ideig
-
brd
nagyúr
válasz Williamgrant #25267 üzenetére
Alljon is meg, ha az power userseg, hogy fut a hatterben youtube egy zenevel, 2 db e-mail app, ami nezi a leveleket, meg bongeszget az ember, es ha atvaltana az ember az elozo, par 100 megas jatekra, akkor azt 0-rol tolti ujra ez a fos, mindezt 3 GB-tal. Ennel meg a Windows is jobb.
The only real valuable thing is intuition.
-
félisten
válasz Williamgrant #25271 üzenetére
Ha tele lennék lével, akkor nem kérdeznék, hanem megvenném kérdés nélkül a legjobbat.
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
brd
nagyúr
válasz Williamgrant #25271 üzenetére
A 3 GB-e biztos nem, de az Androide igen.
-
brd
nagyúr
válasz Williamgrant #25275 üzenetére
Nem egy konkret jatekrol irtam, hanem ugy altalaban. Mi lenne abban kihivas, hogy kepes vagy megfigyelni egy OS mukodeset, es kepes vagy rola velemenyt alkotni?
-
Bozek
nagyúr
válasz Williamgrant #25292 üzenetére
Egy olyanon, amin nyitható, nem is lenne nagy wasistdas, ezért írtam, hogy csinálja olyanon, amelyiken nem nyitható.
És mivel itt konkrétan a sajátomra gondoltam, idézem is magam: "Csak azért nem nyitható, mert szolgáltatós"
-
nagyúr
válasz Williamgrant #25356 üzenetére
Lehet root jogod úgy is hogy a /system könyvtárat mégsem tudod írni. Készülék, root method függő.
Ha a system nincs r/w-nek csatolva, akkor valóban nem írható.
De ha csatolja, akkor kell tudnia írni root-ként.
Szerintem.
su
vagy
su -
(megszokásból nekem su -)B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
HoTaZo
addikt
válasz Williamgrant #25401 üzenetére
Van benne valami...
Remélhetőleg lesz még hozzá akkor is akksi.Azért remélem egyik esethez se lesz "szerencsém"!
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
seadrone
őstag
válasz Williamgrant #25456 üzenetére
Izzadtam rendesen
Nem biztos, hogy rájöttem volna magamtól , úgyhogy köszi szépen a segítséget!
-
sellerbuyer
őstag
válasz Williamgrant #25472 üzenetére
Igen, azt én is használom és igen, a legtöbb hangrögzítő alkalmazás simán kezeli (ha nem az összes), de videót nem bírok vele rögzíteni és nem csak én. Utánaolvasva, ez konkrétan kb. mindenkinek probléma.
Miközben egyébként vezetékes külső mikrofonnal (ha használok hozzá megfelelő fordítót a Samsung lüke bekötése miatt ugye) tökéletesen tudok felvenni.
-
tibcsi0407
félisten
válasz Williamgrant #25537 üzenetére
Ebből azt gondolná az ember, hogy egy a hálózaton meglévő MAC címet szeretne adni a telefonnak, ami aztán tényleg nem egy fair dolog.
utdetailing.hu
-
huliganboy
addikt
válasz Williamgrant #25540 üzenetére
Siker
Köszönöm!
-
air
nagyúr
válasz Williamgrant #25559 üzenetére
Szerintem még részben sem.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz Williamgrant #25569 üzenetére
Ez sem igaz.
Át lehet vinni az alkalmazás adatokat is egyik készülékről a másikra, de nem ez volt a kérdés.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz Williamgrant #25571 üzenetére
Miért akarnék belédkötni?
Ha egy készülékre telepítek egy alkalmazást, az nem települ fel automatikusan egy másikra. Ergo nem lehet "szinkronizálni".
Segédalkalmazásokkal, felhővel, automatizálóval talán megoldható, de a felületet, szerintem, még azokkal sem lehet teljesen automatizáltan szinkronban tartani.Az app datát (cache-ről nem volt szó) viszont Titanium Backuppal simán átviszem egyik készülékről egy másikra.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz Williamgrant #25577 üzenetére
Én is azt mondtam, hogy ez nem szinkron.
Te keverted ide, hogy az app adatokat nem lehet átvinni egyik készülékről a másikra. Én ezt cáfoltam, hiszen ez nem igaz. A root nem volt kérdés."Azt, hogy az az appok minden készülékeden települjenek, meg tudod oldani (akár play webes felületről)."
Továbbra sem ez volt a kérdés, hanem az, hogy "Ha valamit telepítek a telefonra, az legyen ott a tableten is és fordítva."
Ráadásul kompatibilitási kérdések miatt sem egyértelmű, hogy minden alkalmazás tud-e futni mindegyik eszközén.
Tehát szerintem nem állja meg a helyét.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Hunter2
addikt
válasz Williamgrant #25612 üzenetére
biztos nem kábel mert az LG KDZ flash végül megcsinálta. X-akta.
-
tibcsi0407
félisten
válasz Williamgrant #25646 üzenetére
Ez nem teljesen igaz. Ez adott telefontól függ, hogy milyen developer csinálja rá a főzött ROM-ot. Sok telefonhoz szinte csak SPFT ROM-ok érhetőek el, míg nagyon sokhoz, csak flashable .zip, én inkább azt mondanám, hogy 40-60% az arány.Most nekem a LeTV-n pl recovery telepítő van a legtöbb ROM-hoz, de volt olyan, amit SPFT-ből tettem rá.
utdetailing.hu
-
beg
veterán
válasz Williamgrant #25646 üzenetére
Itt nem erről volt szó, mindkettőnek megvan az előnye/hátránya. Olvasd vissza, ki állt bele először a segítő brigádba Ja, de arról meg a droid tehet.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Hunter2
addikt
válasz Williamgrant #25699 üzenetére
jaja az volt már, akkor állandóan 255-öt mutatott. tisztítás után jó volt kb. két napig.
Most ez lett a megoldás: [link][ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Williamgrant #25715 üzenetére
jogos felvetés
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Sungoo
addikt
válasz Williamgrant #25727 üzenetére
Most ne ezen lovagoljunk, privát véleményem volt. Az alapkérdésre még mindig nem tértünk ki, hogy miért gyűlik a sok egyéb fájl, és miért nem tudom pucolni. A WP-n ugyan ez volt a helyzet.
-
tibcsi0407
félisten
-
tibcsi0407
félisten
válasz Williamgrant #25732 üzenetére
A seed nem is jár írással, csak a letöltés. Ezért is kérdeztem. Flash memóriák írhatósági ciklusának a száma véges, ezért az ilyen írási műveleteket jobb kerülni.
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz Williamgrant #25734 üzenetére
Ja, az SD nem gáz, max kidobod. Azt hittem a belső tárhelyre töltöd (magamból indultam ki, nincs SD lehetőség).
Azért jó, ha van biztonsági mentés a személyes dolgokról a Drive-on.utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz Williamgrant #25736 üzenetére
Szerinted nem. Nagyon sok elhalálozott pendrive-ról olvashatsz a router topikokban, mert az használták háttértárnak a letöltésekhez. Mindegy, csak kíváncsiságból feszegettem a témát.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
törölt tag
válasz Williamgrant #25746 üzenetére
Én beállításra gondoltam. Amúgy nem kell rendszer szinten megváltoztatni. Elég, ha az üzenetkezelő alkalmazás fejlesztője beépíti a lehetőséget. De, lehet Xposed modul is.
-
Kasya
nagyúr
válasz Williamgrant #25939 üzenetére
Par oraja letiltottam, eddig meg nem lattam karat
Csak latom, hogy azert eszi az akist... -
aprokaroka87
nagyúr
válasz Williamgrant #25948 üzenetére
köszi!
-
fps8
senior tag
válasz Williamgrant #25963 üzenetére
Sajnos appokat alapból nem tudtam használni. Kártyám se nagyon akad, az usb kábelre meg nem adott be semmit.
A factory reset megoldotta a gondot. Szerintem egy nagyon erős app crash volt a ludas. Talán azért nem lépett tovább, mert nem töltötte be a feloldómintázatot sem, aztán nem volt hajlandó semmit sem betölteni. Még a tárcsázó se töltött be.[ Szerkesztve ]
"War... war never changes"
-
Pityu.
nagyúr
válasz Williamgrant #26097 üzenetére
Az összeg baráti,csak erre még rá jön egy kis útiköltség is ám.
Na mindegy amúgy meg a tulaj gondja.[ Szerkesztve ]
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
rayoliviero
veterán
válasz Williamgrant #26638 üzenetére
Csak olyan helyről szeretném beszerezni, ahol legális programok gyülekeznek és ahol biztos, hogy tiszta, vírusmentes. Googleben keresve, azokat az oldalakat dobja fel leginkább, ahol a tört programok gyülekeznek.
Te pedig:
Tu csaresz moribu!
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Autóhifi
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest