Új hozzászólás Aktív témák

  • crok

    Topikgazda

    válasz DeFranco #46257 üzenetére

    Akitől "lett" azt kérdezd már meg róla hogy milyen ROM-ot tett fel tulajdonképpen mert szerintem csak annyi a bajod hogy "google play nincs rajta jelenleg" mert vélhetően a ROM mellé nem tett fel GApps-t így tippre az APK is inkább csak a Google keretrendszerét hiányolja. Ha lenne GApps -és így Play Store- akkor onnan is felmenne az alkalmazás.

    Ha illeszkedik a linkelt XDA leírás a készülékedhez akkor ha most csinálsz egy factory reset-et / recover-ben egy data format-ot és úgy veszed hogy a 4. pontot csináltad meg épp és az 5. pontnál jársz akkor már csak egy Nougat OpenGApps (ahogy a leírásban is említve van) és egy restartra vagy szerintem a céltól (mondjuk talán nem pico-t hanem nano-t vagy micro-t tennék inkább, biztos ami sicher).

    Mellesleg igen vicces a Lego oldala is az alkalmazással kapcsolatban, idézem:
    Operating System
    Requires Android 5.3 and newer
    Nem létezik olyan Android verzió aminek 5.3 volt a verziókódja, se olyan SDK level aminek ez lett volna a verziója (22 -> 5.1, 5.1.1 viszont 23 -> 6.0) :D Szóval ha "5.3 and newer" az technikailag 6.0 Marshmallow és felette.. most az hogy a leírásban DualCore 1.4GHz szerepel ez meg 1.2 de QuadCore.. IMHO bele kéne férjen simán..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák