Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr. Y

    senior tag

    LOGOUT blog (1)

    válasz gaboka130 #31495 üzenetére

    Android Nougat rendszerben nem túrkáltam még nagyon, a Galaxy S7emen volt csak ezen verziójú rendszer, de nem igazán jött be, hogy foglalkozzam vele. Mint írtam és azóta írta más is, ez nem normális, akksi hiba.

    Cappa72; megvallom őszintén, nem tudom, mennyire változott ez az elmúlt 3-4 évben, mert én azóta minden ilyesmit recovery-ből végzek. Pontosan azért, mert pl a 4.2 rendszer egy gyári visszaállítására még a belső memóriát sem törölte, csak az appokat takarította el. Tehát ha bármi baja volt a készüléknek,ami nem egy adott appból eredt, az ugyan úgy megmaradt. Nem kizárt, hogy vannak manapság olyan telefonok, melyek teljes töltést végeznek egy visszaállítására, de pont a minap volt szerencsém egy Huawei-hez, ami ez után OS6-al még az appokat sem törölte,csak annak adatait!

    Szerk.: Csak egy utóirat; olvasd vissza, hogy nem csak FR-t írtam, hanem előtte Wipe Data-t is! Erre ugye nem feltétlen mindig van szükség, de megeshet! A neve is mutatja, amit leírtam; a Gyári visszaállítás nem feltétlen törli az adatokat.

    [ Szerkesztve ]

    But who is watching the guardians?

Új hozzászólás Aktív témák