Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr. Y

    senior tag

    LOGOUT blog (1)

    válasz Keeperv85 #30416 üzenetére

    Rubik Ernő Tanár Úrnak volt egy mondása: "Amit össze lehet keverni, azt ki is lehet rakni!
    Tehát amit el lehet rontani, azt helyre is lehet hozni. Persze ez nagyon nincs így a mai modern világ 99,9%-ában a maradék Chuck Norris, de egy programozásban többnyire működik a dolog. Tehát, ha megtaláljuk, mi romlott el, azt ki lehet javítani. Mert akkor az eredet forrásból egyből azt keressük, nem pedig a tűt a szénakazalban nagy-teljesítményű elektromágnes hiányában. A factory reset csak a leges-leg utolsó lépés, sőt, van még az sem segít. Na, persze akkor már van baj :)
    Én minden esetre szeretem nem elkapkodni a dolgokat és a lehető legkevesebb veszteséggel helyreállítani a hibát. Ha nem vesszük a letöltött programokat és játékállásokat, 22 GB médiaanyag van a flash tárolón, a 32GB-os háttértáron, melyet nem lehet lementeni, az ok pedig;
    Az android 6 valamiért nem képes felfogni egy egyszerű parancsot: Maradj ott! Bár igaz lenne ez most is... Így, ha rákötöd USB-n keresztül a készüléket a PC-re, csak a töltést veszi, le kell húzni a fejlécet, és átváltani Médiaeszközre minden egyes alkalommal... Na, mármost mint tudjuk, a képernyő 2/3-át teszi ki a hálózat és a Wi-Fi ikonja, melyeknek miniatűrben kellene csücsüljenek a fejléc jobb oldalán. Így a Status-bar lehúzása és a módváltás felettébb nehézkes, sőt, lehetetlen. És mivel egy Backup többnyire nem szokta lementeni a háttértárat (kivételesen ritka esetben igen, még ritkábban választható ez recovery-ből), így az íj módon való lementésre sincs sok esély.
    Úgyhogy szerintem maradok a megoldás keresésnél, mielőtt vakon kihúznám a gépezetet a falból...

    És nagyon hálás vagyok az eddigi segítségeitekért, az ötletekért, persze el nem várhatom, de jól esne a további támogatás, ötletelgetés veletek. Amondó vagyok, mentsük, ami menthető, abból baj nem lehet!

    But who is watching the guardians?

Új hozzászólás Aktív témák