Új hozzászólás Aktív témák

  • Riccsiz_h

    aktív tag

    Üdvözlet

    Van nekem egy Nibiru H1 telefonon (nem egy gyakori telefon, de nem rossz: tulajdonságok, PH-s kihalt topicja - leírásokkal stb.)

    A problémám a következő lenne:
    - Mivel a telefonhoz létező utolsó gyári rendszer 4.2.2 így megpróbálkoztam a rendszer cseréjével (4.4 és 4.3)
    - A telefon saját topicjában a leírtak alapján TWRP-vel tettem fel új custom 4.4 rendszereket
    - A telefonom 16GB belső memóriával rendelkezik, de sajnos ketté van bontva 8GB rendszer memóriára (internal memory) és 8GB belső tárhelyre (internal SD). Az alap rendszer ami fent volt látta is ezt mindenféle módon, az "application" menüben pedig tudtam alkalmazást is áthelyezni. Illetve fájlkezelővel bármit tudtam másolni oda-vissza.
    - Az azóta feltelepített rendszerek kizárólag a rendszer memóriát (internal memory) látják és nem értem miért
    - Az internal SD-t össze-vissza érzékelik, de alkalmazást pl. abszolút nem tudok kihelyezni se hasonlók, sokszor megjeleníteni sem engedik
    - Ha pedig a gyári rendszerek közül visszaflashelem valamelyik ismét látja a telefon mindkét memória tartományt (rootal és anélkül is ez a helyzet minden esetben)

    Fő kérdésem arra irányulnak hogy mivel nem vagyok szakértő esetleg valamit én csinálok rosszul ? Illetve van-e arra lehetőségem hogy valamifajta újraparticionálás segítségével 1db 16GB-os kötetet csinálja a 2x8GB helyett ? Bármilyen angol/magyar leírást, segítséget, felvilágosítást hatalmas köszönettel fogadok :R

    [ Szerkesztve ]

    Üdv. Riccsiz

Új hozzászólás Aktív témák